Přejít na obsah

xxx


tomus

Doporučené příspěvky

Na Handanu 6000 existují v podstatě 2 časovače: časovač záznamu (programovatelný pomocí EPG nebo ručně), sloužící k nahrávání pořadu na interní HDD, a časovač zapnutí/vypnutí. Ten podle nastavených časů přístroj zapne a vypne, přičemž do SCARTU pouští signál posledního nastaveného kanálu. Takže pokud máte k tomu SCARTU připojený DVDR, bude v tuto dobu nahrávat to, co do něj bude Handan pouštět. Na mém Panasonicu jde nastavit zapnutí/vypnutí záznamu ze vstupu podle spuštění externího zdroje signálu (netuším, jestli to funguje i u jiných značek, snad jo), takže když se zapne Handan, začne DVDR automaticky nahrávat. Nevýhodou tohoto programování záznamu je - z principu - nemožnost sledovat na TV jiný (digitální) program než ten, který Handan zrovna posílá do DVDR. Já osobně, když už mám potřebu něco z TV vypálit, nahraju to běžným způsobem na HDD Handanu a pak to teprve přehraju na DVDR. Samozřejmě ani během tohoto přehrávání nemůžu sledovat jiný program (kromě analogu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Zdravím, vás...

 

Narazil jsem na toto fórum spíše náhodou. Sám DVR nemám, ale i tak jsem pro zajímavost četl celou diskusi a možná dokážu pomoct.

 

Ačkoliv řada lidí tvrdí že Visual Basic není vhodný na psaní nízkoúrovňových aplikací, možná dokážu napsat potřebný program pro změnu bitů na disku, tak aby bylo možné později zkopírovat i "šifrovaná" data přes USB. Tedy přepsat skrypt z Perlu pod linuxem na Windows Aplikaci.

 

Byl by o to ještě zájem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud tedy o to je zájem, potřeboval bych někoho (ideálně někdo z Prahy s dobrou dostupností na Libuš, Anděl nebo Veleslavín, nebo jen s ochotou cestovat :) )

 

Dal bych mu svůj disk (ať neberu jeho) a potřeboval bych na něj nahrát pár záznamů ať mohu laborovat.

 

Jsem ve stavu kdy se na Disk z Windows dokážu dostat a mělo by to jít i na DISK z neznámým File Systémem, takže potřebuji to jen vyzkoušet.

 

Možná se podaří i napsat utilitku co data dokáže rovnou zkopírovat, takže by nebylo potřeba disk odpojovat a data kopírovat přes USB. Ale nechci nic slibovat, potřebuji zkoušet a pak se uvidí.

 

Nabízí se někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník s
Však já také nikomu nic neslibuju, ale kdyby mi nekdo poskytl data, tak se o to můžu alespoň pokusit, bez dat neudělám stejně nic.

tak asi nemaju zaujem ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...