Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

stáhl jsem si všechny potřebné ovladače pro Vistu a instaloval, když ale připojím přijímač k PC tak ,se objeví hlášení že ovladač je správně nainstalován,ale pořád se mi nezobrazuje obsah disku přijímače na PC.

Odesláno

Je vidět, že nedokážeš číst Téma celé, určitě bys se dočetl, že HDD v PVR se nezobrazuje jako další disk. Musíš pustit program USB downloader, pomocí kterého můžeš do PVR nahrávat fotky a mp3 (k tomu je tento program primárně určen). Stahovat nahrané pořady je problematické, jdou jen programy které jsou nezakódované.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
  • po měsíci...
Odesláno

Fakt už poslední poznámka... :-D

Právě proto je na prázdné nosiče uvalen autorský poplatek, kdežto na HDD v STB nikoliv, čili pokud to vezmu ad absurdum, tím, že to nemohu jednoduše stahnout z STB a vypálit a složitě se mi to dělat nechce .... (to si raději koupím druhý disk a vytahnu si IDE kabel ven :-) ) přichází OSA o poplatky za nosiče, které bych si kvůli tomu koupil. (Linku na DVD zatím doma nemám :-D )

Odesláno
  • Autor
  Wolf_Net napsal:
Řešil jsem to s jedním člověkem od UPC a ten mi potvrdil, že UPC nemá zájem podporovat integrované STB v TV a to z důvodu paušálních poplatků za pronájem.

To je naprosty nesmysl, proc by ty CA moduly jinak nabizeli.

Pro UPC je urcite jednoduzsi ti pristroj odprodat nez se o nej dal starat.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  tomus napsal:
To je naprosty nesmysl, proc by ty CA moduly jinak nabizeli.

Pro UPC je urcite jednoduzsi ti pristroj odprodat nez se o nej dal starat.

Nesouhlasim, nabidl snad nekdy nekomu CAM modul nekdo z UPC? Poplatek 150/90Kc z kazdeho STB musi dat slusnej vejvar.

Odesláno
  • Autor

To uz zalezi na tobe jestli chces CA modul a mas k nemu potrebne zarizeni, nebo si o nich pronajmes STB, kde je mimochodem zapujceni zakladniho modelu CV-5000 zdarma.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

pozeram, ze upc 3.6. v noci nieco pomenilo, konkretne idcka audio stop

doteraz to fungovalo tak, ze audio idcka boli stvorciferne a ceske stopy koncili na 11 (napr. 6711, 6511), teraz zrazu su trojciferne a nie je tam ziadny system (axn je 502, axn scifi 213, axn crime 113)

dakujem mile upc, to 11 na konci som v scripte pouzival na identifikovanie spravnej stopy pri reenkodovani do divxu, uz to nepojde

Odesláno

Zjevně pouze občasná a dočasná záležitost, trojciferné APID má pouze ZDFmobil.

Odesláno

Nevím, kde jsi to vzal, ale pidy u AXN jsou správné a končí xx11. Nevím o tom, že by se to nějak měnilo ...

Odesláno
  Anonymous napsal:
Nevím, kde jsi to vzal, ale pidy u AXN jsou správné a končí xx11. Nevím o tom, že by se to nějak měnilo ...

tak potom asi len slovenske UPC vykonalo tuto zmenu, pardon

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague