Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

bohužel finsky nebo jak to je neumim :(

Odesláno
  • Autor

Neni potreba umet finsky, ono se to da prelozit pres google.translate.cz ,

ale ne vsechno prelozi presne a s tim je problem.

Neprolozi to poradne otazku:

" Kirjoita tähän sana (viisi kirjainta), joka kuvaa karvaista kotieläintä ja alkaa koolla, mutta EI OLE koira vaan... "

kde odpoved na ni, je klicova pro registraci a odesilani prispevku.

Jinak pozadavek na ovladac pro Win 7, jsem poslal dal, tak snad s tim v Handanu neco udelaji.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

dík moc budu to tu sledovat

jediný drivery co se mi povedly nainstalovat byly pro vistu a to mi ukázalo chybu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pořád nejde, ale přemýšlel jsem o tom a myslím si že to bude tím že mám 64-bit verzi OP (tot jsem bohužel původně zapomněl podotknout).

Odesláno

Opravdu neexistuje nejaka utilita abych prevedl normalni video do nejakeho formatu,ktery by DVR prezvykalo,,,me totiz ta baba na otazku jestli se muzu divat na tv na me videa rekla ze asi to mozne je....a te zjistuji ze neni

Odesláno
  • Autor

O zadne takove utilite nevim,

ono by to bylo i dost neprakticke, neprve bys musel video zkonvertovat do nejakeho formatu co Handan prehraje a pak bys ho jeste musel do DVR nahrat pres USB 1.1, coz by trvalo vecnost.

To si radsi porid nejaky DVD prehravac s podporou DivX a CZ titulku,nebo nejake multimedialni zarizeni a mas po problemu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 3 týdnech...
Odesláno

ahoj, mam win7 64bit. Podařilo se už někomu propojit HANDAN CV-6000 DVR s počítačem??? Je hezké, že má disk 160GB, aly je to k .... když k tomu nedaj nový ovladače na nejnovější operační systémy. Kdyby to někdo už rozchodil, tak dejte vědět, díky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím,

potřeboval bych poradit - stáhl jsem si z Handana do PC film, který šel na Nova Cinema, překonvertoval jsem ho na formát .ts, spustil jsem ho v Media Player Classic a zvuk je slyšet pouze u reklam (a to jak na začátku, tak uprostřed filmu), ve filmu samotným ne (byl to Růžoý panter) - může mi někdo poradit, co s tím? U dílů Hvězdné brány stažených ze stejné stanice zase slyším zvuk pouze u filmu a ne u reklam :-(

Dík za pomoc :-)

Odesláno

Nahrál jsem si nějaké filmy na Nově Primě ČT1 a všechny jsou zakódované (jsou v CAS) . Když se kouknu na seznam programů v DVR tak u skoro všech programů je symbol DOLARU. Nejsou jen u UPC Express, Z1, Nova Cinema a Prima COOL.. Nevíte co s tím.. Je to normální??

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague