Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Asi jsem úplnej debil, ale ať dělám co dělám, tak nemůžu dostat video do PC. Když dám upload, tak mi to píše upload fail. Mám xp sp3. :evil:

Odesláno
Asi jsem úplnej debil, ale ať dělám co dělám, tak nemůžu dostat video do PC. Když dám upload, tak mi to píše upload fail. Mám xp sp3. :evil:

přenos do PC jde jen u volných kanálů(nova,prima,čt...)

Odesláno

OK. Díky

Odesláno
Po instalaci ovladače v XP mi po cca 10 minutách od připojení STB spadnou XP, a to tak tvrdě, že do modré obrazovky a okamžitého resetu. Má někdo podobné zážitky, případně návod na úspěšné řešení?

nevím jestli to tu už někde není, ale na začátku někdo psal, že se musí vypnout usínání HDD v STB - tohle je z 99% tvůj problém

Odesláno

zkusi jsem ten hxd ale nepomohlo cas se nepřevedl na fta mužeš to víc popsat jak s tou editací offsetu? dík

Odesláno

Podarilo sami najst skript na to aby sa dali stiahnut aj programi oznacene ako CAS do PC, mam to sam odskusane a funguje to spolahlivo.

Odesláno

Tak se o to tajemstvi podel i s ostatnimi uzivateli. :-)

Odesláno

ide nahrat aj programy kodovane (CAS), nasiel som skript ktory smeni atribut v suboroch (CAS) na (FTA) a potom to ide, mam to vyskusane osobne, ale skript je pre LINUX takze....

• po 3 týdnech...
Odesláno

:cry:

nemozem prist na to ako to pretiahnut do pc

Odesláno
  • Autor

Zkus byt konkretni.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague