Přejít na obsah

TV Start a chybějící programy

Doporučené příspěvky

Dle toho vašeho seznamu máte naladěných 32 digitálních kanálu v DVB C což je málo, Pokud budete ladit v DVB T, najdete jich něco přes 40, musíte ladit jako digitál anténa a ne digitál kabel.

Změna země je ve vašem případě zbytečná , ta slouží tomu když televizor neumí ladit kanály v DVB-C, což není váš případ.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Je celkem běžné, že na automat to v DVB-C nenaladí všechno nebo v horším případě se naladí jenom pár programů, stává se to i u značek jako třeba Samsung. Pak je potřeba na to jít ručně, parametry jednoltlivých multiplexů jsou k nalezení někde zde na fóru v odkazu nebo přímo na webových stránkách UPC.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Před hodinou, zzuzu22 napsal:

Máte pravdu. Přes anténu toho chytilo mnohem více. Bohužel... musela jsem to změnit zpět protože tam chyběla pro babičku klíčová TV Šlágr 2. 😞

Možná bude problém v kabeláži, vidím tam kolizi s pozemním vysílačem v Praze (K26)

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Návštěvník Retiree

@ludekfilm máš samozřejmě pravdu, bohužel to ještě neví útvar UPC, který sestavuje multiplexy. Tabulka s názvy stanic je nově naskenovaná z právě vysílaného streamu pár minut před jejím vložením...

před 4 hodinami, Retiree napsal:

@ludekfilm máš samozřejmě pravdu, bohužel to ještě neví útvar UPC, který sestavuje multiplexy. Tabulka s názvy stanic je nově naskenovaná z právě vysílaného streamu pár minut před jejím vložením...

A na kterém kanále jste scan prováděl.

Myslím, že to na K26 nebylo. V SDT other tabulce to bylo opravdu špatně, ale s tou DVBT moc nepracuje (oproti DVBC).

Na K26 v SDT actual to bylo správně

před 3 hodinami, zzuzu22 napsal:

a dá se s tím něco dělat?

Jaký kabel mezi zásuvlou a TV používáte nyní? Nějaký slabší, lehce ohebný nebo originální kabel od UPC?

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Návštěvník zzuzu22
Před hodinou, technik napsal:

A na kterém kanále jste scan prováděl.

Myslím, že to na K26 nebylo. V SDT other tabulce to bylo opravdu špatně, ale s tou DVBT moc nepracuje (oproti DVBC).

Na K26 v SDT actual to bylo správně

Jaký kabel mezi zásuvlou a TV používáte nyní? Nějaký slabší, lehce ohebný nebo originální kabel od UPC?

s tím kabelem jste mě navedl na správnou cestu. Zapomněla jsem, že kabel od společné antény je stále zapojen v zásuvce. Tak jsem ho odpojila a bum. Všechny kanály šlapou. Takže mockrát děkuji. 😉

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...