Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Nechci šťourat, ale asi bude lepší ty dva kanály ze seznamu odstranit a bude vyřešeno. 🙄

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

Ale  šťouráš... 😀 jasně tam máš napsáno, že to do konce léta upraví.(Pozor vodofoune klička - není psáno kterého roku)

Upraveno uživatelem dad18

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno
V 3. 3. 2024 v 11:46, hpfunny napsal:

V programové nabídce TV START (BASIC) k Internetu v DVB-T platné od 1.1.2024 jsou uvedeny i programy ABC TV a A11, které v Brně nenaladím. Jedná se o chybu nebo zde nejsou k dispozici?

Pravda - šťourám.  Ale původně jsem chtěl počkat na výročí do 3.3.2025. 🙃

Upraveno uživatelem hpfunny

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
  • po měsíci...
Odesláno

V TV Start (Basic) v DVB-T mně nefungují v Brně Žabovřeskách programy na frekvenci 514 MHz, tak nevím kde se vloudila chybička když "Ve vaší lokalitě neevidujeme žádný výpadek služeb". Tak než začnu zase "šťourat"  - má někdo podobný problém?

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

podle přehledu přehled zařazených TV programů byla aktualizace naposledy v roce 2024 😮 

pokud nejde nahlásit na VDF

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Nejde o aktualizaci, ale od včerejška nefunguje celý mux (7 programů). Proto se ptám (než budu kontaktovat VDF) zda někdo (zejména v Brně) nemá stejný problém.

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

Zkontroluj kabel a konektory mezi zásuvkou a televizorem a mrkni se jakou kvalitu a úroveň signálu televizor ukazuje.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Díky. Kvalita 0, úroveň 0, EPG funguje, kabel a konektory jsem zkontroloval, zítra zkusím jiný kabel a myslím, že tím to bude. Vzhledem k špatnému přístupu k zásuvce jsem se tomu chtěl vyhnout. Proto ten dotaz. A mimochodem ty programy  ABC TV a A11 tam po téměř roce stále nejsou. 😂

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno
před 3 hodinami, hpfunny napsal:

V TV Start (Basic) v DVB-T mně nefungují v Brně Žabovřeskách programy na frekvenci 514 MHz, tak nevím kde se vloudila chybička když "Ve vaší lokalitě neevidujeme žádný výpadek služeb". Tak než začnu zase "šťourat"  - má někdo podobný problém?

Tipuji na rušení z K26 DVBT2, takže kontrola kabelů k TV.

Neprováděl třeba včera někdo nějaký úklid a nehýbal s kabely k TV?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

@StandaSprávný tip. Půjčil jsem si kabel od souseda a  fungovalo to. Vrátil jsem původní a zase nic. Takže zítra koupím nový. Díky.

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague