Odesláno 29. prosince 2019 5 let Dle toho vašeho seznamu máte naladěných 32 digitálních kanálu v DVB C což je málo, Pokud budete ladit v DVB T, najdete jich něco přes 40, musíte ladit jako digitál anténa a ne digitál kabel. Změna země je ve vašem případě zbytečná , ta slouží tomu když televizor neumí ladit kanály v DVB-C, což není váš případ. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. prosince 2019 5 let Máte pravdu. Přes anténu toho chytilo mnohem více. Bohužel... musela jsem to změnit zpět protože tam chyběla pro babičku klíčová TV Šlágr 2. 😞
Odesláno 29. prosince 2019 5 let Je celkem běžné, že na automat to v DVB-C nenaladí všechno nebo v horším případě se naladí jenom pár programů, stává se to i u značek jako třeba Samsung. Pak je potřeba na to jít ručně, parametry jednoltlivých multiplexů jsou k nalezení někde zde na fóru v odkazu nebo přímo na webových stránkách UPC. - - - - -
Odesláno 29. prosince 2019 5 let Před hodinou, zzuzu22 napsal: Máte pravdu. Přes anténu toho chytilo mnohem více. Bohužel... musela jsem to změnit zpět protože tam chyběla pro babičku klíčová TV Šlágr 2. 😞 Možná bude problém v kabeláži, vidím tam kolizi s pozemním vysílačem v Praze (K26) - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 29. prosince 2019 5 let KIno svět je snad už CS Mystery? Nevím jestli je to jen pro Prahu ale je tady ještě Praha TV?
Odesláno 29. prosince 2019 5 let @ludekfilm máš samozřejmě pravdu, bohužel to ještě neví útvar UPC, který sestavuje multiplexy. Tabulka s názvy stanic je nově naskenovaná z právě vysílaného streamu pár minut před jejím vložením...
Odesláno 29. prosince 2019 5 let před 4 hodinami, technik napsal: Možná bude problém v kabeláži, vidím tam kolizi s pozemním vysílačem v Praze (K26) a dá se s tím něco dělat?
Odesláno 29. prosince 2019 5 let před 4 hodinami, Retiree napsal: @ludekfilm máš samozřejmě pravdu, bohužel to ještě neví útvar UPC, který sestavuje multiplexy. Tabulka s názvy stanic je nově naskenovaná z právě vysílaného streamu pár minut před jejím vložením... A na kterém kanále jste scan prováděl. Myslím, že to na K26 nebylo. V SDT other tabulce to bylo opravdu špatně, ale s tou DVBT moc nepracuje (oproti DVBC). Na K26 v SDT actual to bylo správně před 3 hodinami, zzuzu22 napsal: a dá se s tím něco dělat? Jaký kabel mezi zásuvlou a TV používáte nyní? Nějaký slabší, lehce ohebný nebo originální kabel od UPC? - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 29. prosince 2019 5 let Před hodinou, technik napsal: A na kterém kanále jste scan prováděl. Myslím, že to na K26 nebylo. V SDT other tabulce to bylo opravdu špatně, ale s tou DVBT moc nepracuje (oproti DVBC). Na K26 v SDT actual to bylo správně Jaký kabel mezi zásuvlou a TV používáte nyní? Nějaký slabší, lehce ohebný nebo originální kabel od UPC? s tím kabelem jste mě navedl na správnou cestu. Zapomněla jsem, že kabel od společné antény je stále zapojen v zásuvce. Tak jsem ho odpojila a bum. Všechny kanály šlapou. Takže mockrát děkuji. 😉
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.