Návštěvník MaTpacuk Odesláno 24. března 2011 Sdílet Odesláno 24. března 2011 Mam internet FIber Power 100. Pripojen jsem k internetu pres kabel. Bydlim na Zizkove, Vita Nejedleho. 18 brezna setkal jsem se s takovym problemem, zacal mi padat ineternet. Nejperve to bylo tak ze vubec jsem nemel pripojeni 3 az 4 hodiny. Pak jsem konecne byl pripojeny a ted' to zaclo padat presne kazdou hodinu jako kdyby router mel rozvrh odpojit se za hodinu.... Myslim ze ten problem v routeru, napada me ze proste restartuje po hodine... Kdo mi s tim muze poradit ? P.s. Dnes jsem volal spravcu internetu, ten prijel zmenil me router, ale problem zustal stejne, nic nezmenelo... Zkusil jsem zapojit do siti taky jiny notas, ale na nem taky pada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. března 2011 Sdílet Odesláno 25. března 2011 Napis co mas za modem, jak jsi k nemu pripojeny (kabelem, pres wifi...) a jak jsou ty vypadky dlouhe. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MaTpacuk Odesláno 25. března 2011 Sdílet Odesláno 25. března 2011 Mam router Cisco EPC3925. Pripojen jsem pres kabel. Vypadky trva 2 min. Jako restart routera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. března 2011 Sdílet Odesláno 25. března 2011 A restartuje se tedy modem nebo ne a co tam vlastne technik UPC presne delal ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MaTpacuk Odesláno 25. března 2011 Sdílet Odesláno 25. března 2011 Nevim co dela modem restartuje nebo ne, nemam ho u sebe v bytu. Ale muj notebook ukazuje, ze modem restartuje. Technik jen zmenil modem a nic jineho nedelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 25. března 2011 Sdílet Odesláno 25. března 2011 Předpokládám že to dělá pouze bezdrátové připojení. Přes kabel výpadky každou hodinu asi nejsou a modem také nevypadá že by se restartoval. Je to tak? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MaTpacuk Odesláno 25. března 2011 Sdílet Odesláno 25. března 2011 Neni to tak, pripojen jsem pres kabel a mam vypada mi internet kazdou hodinu. nevim co dela ten modem restartuje nebo ne. A vypadky presne kazdou hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 26. března 2011 Sdílet Odesláno 26. března 2011 Pises ze "technik jen zmenil modem" , tzn. ze ho vymenil za jiny ? Je potreba zjistit jeslti se ten modem resetuje nebo ne, to zjistis podle kontrolek na nem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MaTpacuk Odesláno 27. března 2011 Sdílet Odesláno 27. března 2011 Zitra se podivam na ten modem a pak to napisu sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Charlie Odesláno 28. března 2011 Sdílet Odesláno 28. března 2011 Chyba ve firmware modemu Cisco EPC3925 , bohuzel novy fw ma problem s cz voice, takze zatim nelze updatovat. Workaround: 1. nastavit si na CPE (pocitac, notebook) MAC adresu tak, aby v retezci byly 2 nuly = ":00:" 2. nastavit na web rozhrani modemu leasetime cca 24hod az 1 tyden, potom se bude restartovat "jen" 1x po uplynuti teto doby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.