Návštěvník MaTpacuk Odesláno 28. března 2011 Sdílet Odesláno 28. března 2011 Dekuji vam. Ve stredu prijde technik, ja mu to ukazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MaTpacuk Odesláno 30. března 2011 Sdílet Odesláno 30. března 2011 Dnes u me byl technik. Zmenil jen modem. Uz treti. A rekl mi, ze on vi co dela, ze vsechno bude fungovat spravne. Ukazal jsem mu forum. On se na nej podival a odesel, prohlasiv ze vsechno bude v poradku a ze mi ten internetu pujde. Ale stale mam ten samej problem, kazdou hodinu me vypada internet. Ta spolecnost UPС, ze me dela legraci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. března 2011 Sdílet Odesláno 30. března 2011 Uprime receno nic jineho jsem ani necekal, je skoda ze technici UPC nejsou lepe skoleni. Doporucoval bych zkusit postup ktery zde popsal Charlie, asi vi o cem mluvi. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MaTpacuk Odesláno 30. března 2011 Sdílet Odesláno 30. března 2011 Chtel bych to zkusit, ale potrebuju zadat v tom modemu login a heslo a nevim ho, zkousel jsem admin admin. Nejde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. března 2011 Sdílet Odesláno 30. března 2011 Zkus Username: Admin Password: W2402 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MaTpacuk Odesláno 30. března 2011 Sdílet Odesláno 30. března 2011 Dekuji, ale nejde se prihlasit s tim loginem a heslem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. března 2011 Sdílet Odesláno 30. března 2011 Mozna ze je rozhodujici velikost pismen, zku to jmeno maly mi pismeny: admin Nektere zdroje jeste uvadeji heslo: Atlanta a nebo: password Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MaTpacuk Odesláno 30. března 2011 Sdílet Odesláno 30. března 2011 Nejde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Charlie Odesláno 31. března 2011 Sdílet Odesláno 31. března 2011 A tohle nefunguje? Musis se logovat na gw. kterou jsi dostal z dhcp takze asi: IP address: 192.168.0.1 On the Status DOCSIS WAN page, leave the User Name and Password field blank and click Log In. The gateway opens with an Administration Management page in the forefront. You can use the Administration Management page to change your User Name and Password. Username a password nechas prazdny a jednoduse kliknes na Log In. V zalozce SETUP -> LAN SETUP nastavis Client Lease Time: na 9999minut, coz je 6.943 dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MaTpacuk Odesláno 31. března 2011 Sdílet Odesláno 31. března 2011 A tohle nefunguje? Musis se logovat na gw. kterou jsi dostal z dhcp takze asi: IP address: 192.168.0.1 On the Status DOCSIS WAN page, leave the User Name and Password field blank and click Log In. The gateway opens with an Administration Management page in the forefront. You can use the Administration Management page to change your User Name and Password. Username a password nechas prazdny a jednoduse kliknes na Log In. V zalozce SETUP -> LAN SETUP nastavis Client Lease Time: na 9999minut, coz je 6.943 dne Funguje!!! Dekuju moc krat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.