Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravim.

Karneval forum je velmi uzitecny, ale posledni tejden dva, kdy tu aktivne pusobej fanaticky "flejmari" a v kazdym threadu musim procit i kvanta OT, zbytecnejch pripomenik a hlavne toho flamu, tak jde uroven a uzitecnost vsech informaci dost strme do ....

Tomus : kolem fora je vas dost, nemohl by to tu nekdo moderovat a alespon trochu usmernovat nektery s jejich hroznejma vylevama ? Svoboda projevu a pravo na nazor je moc pekna vec, ale vseho s mirou. Pak jsou hodnotny informace nebo rady zaneseny hromadou hnoje nasich remcajicich a nadavajicich spoluobcanu. Dokonce jsem zacal mit pocit ze vam sem pronikly duchodci :evil:

Odesláno

Souhlasim s tebou a forum samozrejme castecne moderuju, ikdyz to asi neni moc videt.

A doporucuju nekterym flamerum typu "Byvaly uzivatel KOMPLETU" aby se okamzite sklidnili nebo odtud budou vyhozeni.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Souhlasim s tebou a forum samozrejme castecne moderuju, ikdyz to asi neni moc videt.

A doporucuju nekterym flamerum typu "Byvaly uzivatel KOMPLETU" aby se okamzite sklidnili nebo odtud budou vyhozeni.

Jestli to delas potichu tak jenom dobre :)

Ale myslel jsem, ze vas je v realizacnim tymu vic (gum, dmnc a ja nevim kdo jeste) tak at si moda vezmou oni, ne ? - sem tam se neco promazne a je klid.

Jmenoval jsem nechtel, ale mas recht ... Dokud jsme se tu popichovali s PPK tak to byla sranda a mozna zpestreni. Ted uz to ale vazne zacina bejt neunosny

Odesláno

No souhlasím, snad by neškodil třeba několikadenní ban a nebo zákaz psaní příspěvků.

A k "tichému" moderování - pokud se pozměňují příspěvky, tak je na slušných fórech zvykem alespoň připsat do nich, kdo a kdy je změnil, stejně tak moderátoři obvykle nějak komentují mazání příspěvků, odpadají tak různá nedorozumění.

Odesláno

Prispevky nijak nepozmenuji, maximalne umazavam nektery zbytecny citace, nebo vyjimecne nektery prispevek smazu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tak já jsem taky skoro důchodce, ale s počítačem umím, heč ! :D

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno
Tak já jsem taky skoro důchodce, ale s počítačem umím, heč ! :D

To byl spis obrat, kterej je "in" mezi nama mladejma :) nic osobniho.

Odesláno

Souhlasím a připojuji se ke kampani, už je to fakt otravný. :evil:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Caues,

na tomto foru mi nefunguje autologin :( Cookie v pohode prijmu, ale myslim, ze ma spatne nastavenou domain (jako domenu ma nastaveno www.karnevalzone.cz, melo by byt pravdepodobne karnevalzone.cz)

Je problem jen u me (Firefox) :?:

Odesláno

Domena cookie je nastavena spravne na www.karnevalzone.cz, me to funguje bezproblemu.

V opacnem pripade bez www.. to nefunguje.

Zkus si vymazat soubor(y) cookie,

Stačí v prohlížeči najet do Nástroje > Možnosti Internetu... a zde kliknout na tlačítko "Smazat soubory cookies"

Vše by mělo být pak v pořádku!

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Kdo si právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague