Odesláno 27. března 2011 14 let Ahojte, kupil som si router zcomax a nemozem pripojit viacero pc (max 3) na internet. Neviete mi poradit ako nastavit router aby som mohol mat pripojenych viacero pc na routeri.
Odesláno 27. března 2011 14 let Rekl bych ze ma router nastaven do rezimu bridge, ten pak pocitacum prideluje verejnou IP adresu namisto neverejne, no a protoze mas zrejme tarif , kde mas k dispizici 3 IP, tak muzes pripojit jen 3 PC, jestli je ma teorie spravna zjistit tak ze se podivas jakou maji tvoje PC IP adresu, pokud nezacinaji cislem 192.168...., tak je to spatne. Takze v nastaveni routeru prepni z rezimu bridge na gateway. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 15. dubna 2011 14 let aj tak mi to nejde. nevedel by si mi poslat presny navod ako na to? resp. pomoct vyriesit dany problem
Odesláno 16. dubna 2011 14 let navštívit počítačovou prodejnu & servis, kde ti to poštelujou tak do minuty... beru jenom dobu samotnýho nastavování technikem, nepočítám do toho připojování a odpojování zařízení, čekání ve frontě a tvoje popisování problému nebo samotnou cestu do servisu... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 16. dubna 2011 14 let a keby som zmenil nastavenia routeru?? je tam DHCP...a ine..vies mi povedat ake tam maju byt hodnoty?
Odesláno 16. dubna 2011 14 let Nastavit tyhle hodnoty je otazka chvilky, a mel to zvladnout i laik. Napis jaky mas presne typ routeru, pak se kouknem do manualu a snad ti neco poradime. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. dubna 2011 14 let A prošel sis aspoň setup wizard podle manuálu? http://www.luxus.cz/dokumenty/wa2204a_ig_v4.2_cz.pdf popisuje poměrně detailně jak síť nastavit
Odesláno 18. dubna 2011 14 let stonik86: Tak zacneme od zacatku, nejprve zjistime jakou IP adresu tvemu PC vlastne prideluje router, jestli verejnou, coz je spatne, nebo neverejnou (192.168....), coz je spravne. Takze ve windows zadej: Start → Spustit… → napsat: cmd a do otevřeného okna napsat: ipconfig a potvrdit entrem, mela by ti vyjet tva aktualni IP adresa, maska site a brana. Jinak v tom zminenem navodu je na strane 14 operacni mod, musi tam byt zapnuto Gateway. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. dubna 2011 13 let pripona dns .... chello.sk ipv4 .........85.216.237.15 maska podsiete ..... 255.255.255.0 vychodzi brana ....... 85.216.237.1
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.