Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

takze mam internet od UPC, modem od UPC ARRIS a dokupeny router "zcomax wa-2204a-tx". Chcem dosiahnut, aby mi siel internet cez wifi cez viac ako 3 zariadenia. vzdy ked su pripojene tri pocitace,a chcem sa pripojit este aj, napr. cez mobil, zasa mi vyskoci to ich klasicke rozhranie, kde si pytaju meno heslo a na vyber mam jeden z troch moznosti (prepisanie mac adresy)- tzn. ze jeden pc zasa nepojde na wifi ale budem mat mobil cez wifi. proste vzdy to pripoji iba tri zariadenia.

Odesláno

Jeste napis jaky mas konkretne internetovy tarif.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Ten modem je snad někde ze smeťáku, ne? Navíc s tím tarif UPC nijak nesouvisí, protože ten routerokřáp zjevně funguje jako bridge a ne jako router. Nejlíp ho vyhodit a vzít třeba TP-Link.

Odesláno

Na slovensku zrejme tyhle modemy pouzivaji, ze rourer funguje jako bridge je me take jasne, ale chci to vzit postupne.

Mimochodem tusite nekdo jak je to na slovensku s IP adresamy, kolik jich je u jednotlivych tarifu k dospozici ? na webu upc.sk jsem to nikde nenasel.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

ten router som kupil priamo v specicalizovanom obchode, ze sa tento typ najviac vyuziva, tak neviem. Zaujimave je, ze sa mi to uz raz podarilo, aby mi slo viacero pocitacov (viac ako 4) na wifi. potom sa nieco stalo a nejde to vobec. Mozno bude rozumnejsie kupit normalny router. UPC ponuka tri mac adresy. Viete mi poradit router, ktory mi bude bez problemov fungovat??? nie prielis drahy....

Odesláno
ten router som kupil priamo v specicalizovanom obchode, ze sa tento typ najviac vyuziva, tak neviem. Zaujimave je, ze sa mi to uz raz podarilo, aby mi slo viacero pocitacov (viac ako 4) na wifi. potom sa nieco stalo a nejde to vobec. Mozno bude rozumnejsie kupit normalny router. UPC ponuka tri mac adresy. Viete mi poradit router, ktory mi bude bez problemov fungovat??? nie prielis drahy....
TP Link 1043 určitě
Odesláno

taktiez som nasiel doma router vigor 4700 series, dalo by sa to aj nom spustit?

Odesláno

Ten Vigor je router pro ADSL, takze u UPC pouzit nelze.

Zkás prehrat firmware na tom Zcomaxu a uvidim, podle me je OK, jen ho chce poradne nastavit, coz zrejme moc neumis.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Ahojte, konecne sa mi to podarilo, dakujem vsetkym za pomoc. Nakoniec bola chyba vo firmware, asi zastaraly alebo poskodeny. Dal som iny frmware a vsetko slape ako ma...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague