Odesláno 2. července 2011 13 let Traceroute se spousti ve windows pres Start-Spustit-napsat "cmd" a v prikazove radce spustit traceroute viz navod zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/Traceroute No a WinMTR funguje podobne, akorat ze neustale aktualizuje data, takze je lepe videt kde je treba po ceste pripadny problem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. července 2011 13 let Pro zajimavost jsem udelal stejny tracert jako ty a z tech hodnot je videt ze u tebe ma ping mnohe vetsi rozptyl. Zkus udelat treba ping na games.cz a uvidime jaka je ztratovost a prumer, opet pres prikazovy radek: ping -n 100 93.185.111.68 a posli vysledek testu, me to vyslo takto: Statistika ping pro 93.185.111.68: Pakety: Odeslané = 100, Přijaté = 100, Ztracené = 0 (ztráta 0%), Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách: Minimum = 11ms, Maximum = 14ms, Průměr = 12ms Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. července 2011 13 let Rikal jsem Ping ne Tracert. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. července 2011 13 let Chtel jsem vysledek, to je to co ti vyjede na konci. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. července 2011 13 let Minimum = 11ms, Maximum = 104ms, Průměr = 25 ms Zbytek mam stejny jako ty.
Odesláno 3. července 2011 13 let Pokud nemas zadne ztracene pakety, ale jen vyzsi prumer, tak bych zkusil patrat po pricine v PC, mimochdem nepouzivas router, nebo wifi ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.