Návštěvník YABAKA Odesláno 23. května 2011 Sdílet Odesláno 23. května 2011 Tak jsem rád, že jsem k UPC nešel , už jsem u O2 na VDSL konkrétně na tarifu 25/2 za cenu 300,-kč měs na rok a modem za 1,-kč ( smlouva na rok ) . Rychlost je takováto : ( tzn. stabilní stahování přes celý den 2,80MB/s, což odpovídá 22,4Mbit, upload ten též nekolísá a drží se stabilně na těch 2Mbitech ) , jedině ping se pohoršil, ale to mě zase tak netrápí..... Myslím, že za tu cenu to nemá konkurenci ( pokud nebereme v úvahu FTTB/H sítě ) . Tím samozdřejmě nechci nijak pošpiňovat UPC, nikdy jsem je neměl, jenom bych chtěl vyvrátit za sebe to tvrzení : O2 a UPC si konkurujou jenom papirove. Kdo ma moznost mit oboje tak ma UPC. Já bych si zase vybral jenom O2 , maximální spokojenost , ikdyž je tady dostupný UPC 25, pokud by tady byla 50 i 100, tak bych asi přešel na 50, ale než se UPC rozhoupe, tak tady doufám bude už dotažená optika od místního ISP ...... Ikdyž TO2 by také mohla ještě navyšovat, maximálka mé linky je 100/45 , takže O2 do toho .... U O2 mám velký obavy jaká rychlost bude, až to zavedou plošněji. Kromě toho má UPC tu výhodu, že kdykoliv lze jít na 50/5 nebo 100/10, což u O2 nehrozí a už teď seš na limitu. Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/2719-spokojenost-s-25mbit/page/3/#findComment-43239 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník horackozak Odesláno 23. května 2011 Sdílet Odesláno 23. května 2011 Tak jsem rád, že jsem k UPC nešel , už jsem u O2 na VDSL konkrétně na tarifu 25/2 za cenu 300,-kč měs na rok a modem za 1,-kč ( smlouva na rok ) . Rychlost je takováto : ( tzn. stabilní stahování přes celý den 2,80MB/s, což odpovídá 22,4Mbit, upload ten též nekolísá a drží se stabilně na těch 2Mbitech ) , jedině ping se pohoršil, ale to mě zase tak netrápí..... Myslím, že za tu cenu to nemá konkurenci ( pokud nebereme v úvahu FTTB/H sítě ) . Tím samozdřejmě nechci nijak pošpiňovat UPC, nikdy jsem je neměl, jenom bych chtěl vyvrátit za sebe to tvrzení : O2 a UPC si konkurujou jenom papirove. Kdo ma moznost mit oboje tak ma UPC. Já bych si zase vybral jenom O2 , maximální spokojenost , ikdyž je tady dostupný UPC 25, pokud by tady byla 50 i 100, tak bych asi přešel na 50, ale než se UPC rozhoupe, tak tady doufám bude už dotažená optika od místního ISP ...... Ikdyž TO2 by také mohla ještě navyšovat, maximálka mé linky je 100/45 , takže O2 do toho .... U O2 mám velký obavy jaká rychlost bude, až to zavedou plošněji. Kromě toho má UPC tu výhodu, že kdykoliv lze jít na 50/5 nebo 100/10, což u O2 nehrozí a už teď seš na limitu. Já bych se u O2 zase nebál toho, až to zavedou plošněji, co sem tak vyčetl na netu, tak pokud net jel dobře ze začátku, tak se jeho kvalita postupem času nedegradovala. No, já například na 50/5 ani 100/10 jít nemůžu a podle UPC ještě dlouho ani moct nebudu . Jak jsem psal výše, já ještě mám kam upgradovat, moje linka má maximálku 100/45, takže tam ještě preostor je ..... Cenu mám kvůli starší akci, co jsem měl na ADSL, takže 300 na dobu 1 roku, což je krásná cena za stabilní a rychlé připojení . To je to samé jako "klasická" optika ( myšleno FTTH/B ), také je to zatím jen pro málo lidí, to samé VDSL, někdo prostě je blízko DSLAMu ( pohled z mé strany ) . Ale tím samozdřejmě nijak nechci hanit UPC, nikdy jsem ho neměl a kvůi VDSL ani mít nebudu ( doufám, že za rok tady bude optika v našem domě ) , ale každý si bude chválit to své, jak jinak . Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/2719-spokojenost-s-25mbit/page/3/#findComment-43246 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 24. května 2011 Sdílet Odesláno 24. května 2011 New wifi router ASUS RT-N10 Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/2719-spokojenost-s-25mbit/page/3/#findComment-43258 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.