Návštěvník Fred Odesláno 13. května 2011 Sdílet Odesláno 13. května 2011 Vymenit LAN kabel si zkousel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rocky1930 Odesláno 17. května 2011 Sdílet Odesláno 17. května 2011 tak po 3 mesicich co jsem dokoupil jinou 1Gbs sitovku opet dneska stejny problem opet v rezimu 100Mbs to je anomalie nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. května 2011 Sdílet Odesláno 18. května 2011 to je osud Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rocky1930 Odesláno 18. května 2011 Sdílet Odesláno 18. května 2011 po vypnuti modemu opet bezi v rezimu 1Gbs 4h vkuse takze modem otocit zady nalozit mu kladivem at se vzpamatuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Drag01 Odesláno 25. května 2011 Sdílet Odesláno 25. května 2011 Mám podobný problém, mám fiber 25, ale v pc nejde rychlost před 1.1MB/s, v NTB přes wi-fi router klidně 3.5MB/s, na síťovém adaptéru mám nastavenou rychlost na 100mbps, ovšem v informacích o této síti mi to píše 10.0Mbps. Restart modemu nepomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 25. května 2011 Sdílet Odesláno 25. května 2011 Ovladač síťové karty nebo síťová karta. Něco z toho je špatně. Zkusit odinstalovat, stáhnout poslední ovladače, nainstalovat. Když nepomůže, tak zkusit dát novou síťovou kartu do PCI slotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Drag01 Odesláno 25. května 2011 Sdílet Odesláno 25. května 2011 Díky za rychlou odpověď, síťovku mám Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit, Windows 7. Ovladače jsem stahoval nejnovější přímo od stránek výrobce, tak ještě zkusím od někoho sehnat síťovku na vyzkoušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. dubna 2012 Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 TWl co to tu píšete je to jasný má jen WIFI o max. rychlosti 100mb/s . Kup si rychleší WIFI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.