Odesláno 5. dubna 2011 14 let Nevíte někdo jak naučit Kaona aby při zapnutí automaticky přepínal vstup na TV?Mám plazmu Panasonic GT20.Děkuji.
Odesláno 6. dubna 2011 14 let neumi to ani moje Bravia... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 6. dubna 2011 14 let Nevim, jestli jsem presne porozumnel otazce, ale vetsina TV Panasonic ma tzv. Hotelove menu. Da se vyvolat kombinaci klaves a tam lze nastavit pri zapnuti TV, ktery ze vstupu - INPUT se ma defaultne nastavit. Pripadne bych se pak podival, kde mam napsanou tu kombinaci, jestli je to to, co myslite.
Odesláno 6. dubna 2011 14 let o hotelovém menu nic nevim,ale DVD recordér Panasonic se přepíná úplně normálně.Já vim,že to je pro někoho malichernost,ale v dnešní době to s prominutím nasere.
Odesláno 6. dubna 2011 14 let Nic jineho nevymyslite. Mam taky DVD Panasonic a to si to prepne samo. Mel jsem od UPC predtim i Handan a ten to taky neumel, tak me to taky s...tvalo, ze jsem to musel nastavovat rucne. Takze toto je aspon nejake reseni. Hotelove menu -> na TV podrzet klavesu "-" a zaroven na dalkovem ovladani 3x za sebou zmacknout klavesu "AV". Nic tajneho neprozrazuju, to je Info z technicke podpory Panasonic.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.