Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Já mám "koupený" CAmodul, ten vracet nebudu, ale v něm mám za 200,- zapůjčenou kartu UPC.

Tu bych asi za těch 200,- rád vyměnil.

Tedy ne teď, ale v případě, že bych s UPC případně s tímto systémem kryptování DVB-C končil já, nebo samo UPC. :)

Odesláno

Jen upresnim ze, lhůta na vrácení nevyhovujícího zboží je 14 dni, ne 10.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Ten CI modul stojí samotný cca 1080kč,což je o hodně víc než 200kč za kartu,a bez ní je ten upravený CI modul na nic!Takže by bylo lepší,pokud to nebudu potřebovat a bude to v ořádku to někomu kompletně prodat za víc než těch 200kč!U set-top-boxu by to bylo ještě markantnější!

Odesláno

A k čemu by to kupci asi bylo?

To mu bude UPC posílat aktualizaci "předplatného" k mé zrušené smlouvě?

Odesláno

Někde se tu psalo, že pokud koupím ten modul/STB (bez karty) od někoho, kdo ho koupil v Lice, tak mi UPC dodá kartu.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Kupování zařízení do osobního vlastnictví nemá nic společného s uzavíráním a ukončováním smlouvy s UPC!-To je nezávislé na sobě!Zařízení se dá koupit ikdyž není uzavřená smlouva-nikde se na to neptají!-akorát se zeptají na operaátora kvůli zjištění kompatibility(pouze se do kolonky"operator"zapíěe UPC)!UPC ukončí operátorskou smlouvu bez ohledu na to,jestli mám zařítení nebo ne!-To v ní zapsané není,když není pujčené od nich!

Odesláno

Tak koupit se dá kde co. V tom problém není. Podstatné je, zda novému vlastníkovi takového zařízení, které je vlastně "z druhé ruky", poskytne UPC kartu.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Do osobního vlastnictví se prodává i v oficielních obchodech např DVB-C shop.V každém případě to nemá nic společného se smlouvami s UPC a jejich ukončováním!

Odesláno

Bastr: To co píšeš víš? Nebo si to jen myslíš?

Když jsem kupoval od Lica CAM, tak si ověřovali, že mám smlouvu s UPC na digitální televizi.

A tu zálohu jsem platil UPC.

Karta je stále v majetku UPC a je vedená k mé smlouvě. Když vypovím službu, tak kartu ze systému zruší.

V tom případě přestane fungovat i CAM, protože se spárovaný s tou kartou.

Ano, můžu prodat CAM, ale bez karty a ten CAM samotný bude opět novému majiteli na nic (v síti UPC), do té doby, než mu UPC půjčí novou spárovanou kartu s konkrétním CAM.

Nevím jestli to UPC udělá, přesně jak píše HaWe nebo Standa.

Odesláno

Vim to!

Proč by se to prodávalo bez karty,když tam je?Až by si kdokoli sjednal smlouvu s UPC,tak mu to pujde také u něj,když to bude komplet CI modul s kartou,jak byl koupen!

Když se ukončí smlouva s UPC,tak vypnou zásuvku u přívodu na chodbě!

Kartu nemohou na dálku nijak vypínat,protože nikdo nemá zapnutou televizi

nonstop,nebo může mít kartu úplně vyndanou z televize a televizi odpojenou

ze zásuvky kabelové tv apod.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague