Odesláno 12. května 2012 12 let To je ale stejně svým způsobem divný. Já když si objednám STB, tak mi ho taky nepošlou poštou, ale přijede technik a předá mí ho. A já podepíšu papír o převzetí. Alespoň takhle to bylo u mě (pravda - je to už nějaký ten pátek - to ještě všeobecně fungovala normálnost). Takže logické a normální by bylo, že když chci STB vrátit, tak by zase měl přijet technik, zařízení si ode mě převzít a nechat mi kopii nějakýho ofocielního papíru o tom, že jsem přístroj odevzdal. (ale já, i v této zvláštní době, ještě stále používám selský rozum, který se dnes nějak ze zásady nenosí) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 12. května 2012 12 let To je pouze plus od UPC, že ty STB ještě bezplatně vozí technik a ne jako u O2, kde si vystojím frontu na poště, abych převzal zásilku s IPTV boxem, kterou se Česká pošta ani neobtěžuje doručit.
Odesláno 12. května 2012 12 let To těžko, samoinstalační balíček u O2 stojí 201 Kč. Upraveno 12. května 2012 12 let uživatelem Dandys74
Odesláno 12. května 2012 12 let Já jsem toho KAONa dostal od technika bezplatně (je to už ovšem delší čas - mám ještě ten, co je zdroj součástí přístroje) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 12. května 2012 12 let menil sem handan7000 za kaon - sam jsem zapojil - zlodeji si vzali 300kc
Odesláno 12. května 2012 12 let To byla částka za to, že to ten technik musel u tebe psychicky vydržet
Odesláno 13. května 2012 12 let Ještě doplňující dotaz - asi se má STB vrátit i se smart kartou že ano? Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 13. května 2012 12 let Pochopitelne, i s kartou. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.