Odesláno 16. května 2012 12 let Tak jsem to vyřešil jinak a nebudu ho muset posílat poštou - objednal jsem třetí CA modul přímo od UPC (2 mám od Lica) a poté, co mi volali jsem jim vysvětlil, že ten CA modul chci jako výměnu za jejich STB, který bych jim rád vrátil, což se vyřeší tak, že mi technik CA modul doveze a STB oproti potvrzení odveze. Myslím, že by Lica měla zareagovat s cenami - když uvážím, že jejich CA moduly mne stály každý 1500,- včetně "poštovného a balného" a od UPC je za 999,- včetně bezplatného dovezení.... Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 23. května 2012 12 let To je ale stejně svým způsobem divný. Já když si objednám STB, tak mi ho taky nepošlou poštou, ale přijede technik a předá mí ho. A já podepíšu papír o převzetí. Alespoň takhle to bylo u mě (pravda - je to už nějaký ten pátek - to ještě všeobecně fungovala normálnost). Takže logické a normální by bylo, že když chci STB vrátit, tak by zase měl přijet technik, zařízení si ode mě převzít a nechat mi kopii nějakýho ofocielního papíru o tom, že jsem přístroj odevzdal. (ale já, i v této zvláštní době, ještě stále používám selský rozum, který se dnes nějak ze zásady nenosí) Zas tak moc divné to není. Když jede technik k Vám musí zkontrolovat zda je vše OK, podepsat smlouvu, zapojit v LB atd. Když službu ukončujete, už k Vám nikdo prakticky nemusí. Proč tedy platit technikovi za vyzvednutí zařízení. Je to všechno ve výsledku o penězích Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. května 2012 12 let A hlavně při získávání nového zákazníka se logicky poskytovatel chová jinak (vstřícněji), než při jeho ztrátě. A to platí ve všech oblastech prodeje zboží a služeb v tržním hospodářství.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.