Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

U mě stejný problém, pomohl reset do továrního nastavení. Handan CV5000 (Zlín). Pakárna je pak si programy zase poskládat tak jak jsem je měl :evil:

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Zlín
Odesláno

Tak já jsem dnes odpoledne po týdnu pustil Handan CV 5000 CINX a jelo to normálně.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

No hlavně dřív byl na ČT1 zvuk i v DD 2.0 (DolbyDigital). Od uvedené změny už je tam jen klasické stereo :?

By mě vážně zajímalo, proč se některé změny (k horšímu) dějí....

Odesláno
  • Autor

Také jsem provedl uvedení do původního stavu a funguje. Jen seřadit ty programy.

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul, nepřehledný HD box
  • Frýdek
Odesláno

Česká televize vysílá zvuk AC3 pouze u verze ČT1 pro čechy, u verzí ČT1 SM a ČT1 JM je k dispozici pouze verze s jednou stereo audio stopou ....

Na technickém řešení se pracuje.

Prostě v České televizi zase někdo vymýšlel až vymyslel tuto ptákovinu ...

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Děkuji za info. Teď už jen doufat, že se ten DD zvuk vrátí k nám na Moravu co nejdříve.

Odesláno

V Děčíně taky běží jen jedna stopa, takže to není dělený dle lokálních verzí ČT.

Odesláno

Rovněž mi před pár dny vypadl zvuk ČT1 - v Praze. Při pokusu dostat se k nastavení zvuku se to celé zasekne, dvakrát dokonce nešlo STB vypnout ani ručně čudlem a bylo nutno ho vyrvat ze sítě.

Tovární nastavení nepomohlo. Nepomohlo nic.

Odesláno

Tovarni nastaveni a znovu naladit kanaly by pomoct melo, jinak je problem jinde.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

to Atreus : Tohle mi dělalo taky,jak jsem u ČT1 stiskl tlačítko nastavení zvuku,tak se mi sekl setobox(Handan CV-5000 CINX)až jsem ho musel vypojit ze sítě.Podle rady Tomina jsem smazal programy a nastavil tovární nastavení a naladil manuálně a už to funguje.Jen místo původních 112 pozic mám jen 110,asi zmizely nějaké rezervy.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague