Odesláno 21. dubna 2011 14 let Mam UPC 25 mega... Kdyz pripojim 2 pc zaroven pres ten zakladni motorola modem (usb a sitak) jde mi net na obou pc zaroven.. Kdyz z motoroly vemu sitak a pichnu ho do AirLive modemu, kterej ma wifinu (a 2 sitovy sloty) na kterou se pripojim, tak to nefunguje. Nevi nekdo jak na to?
Odesláno 21. dubna 2011 14 let je třeba přepnout zařízení do režimu gateway... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. dubna 2011 14 let Resetoval jsi modem po pripojeni toho AirLive ? Co je to presne za typ ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. dubna 2011 14 let AirLive WL 5450AP. Zkousel sem resetovat vsecko, nic mi nepomaha. Hodis mi link na czc.cz , co mam koupit aby to slo? Ten modem je asi 2 roky starej, nemam naladu na to se s tim patlat. Radsi koupim novej
Odesláno 22. dubna 2011 14 let Nehazej flitnu do zita, router by mel byt v modu AP, koukni se jestli prideluje IPC adresu pocitacum ... Jinak tema jaky router se zde resi kazdou chvily, tak si prohledej forum a neco urcite najdes. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.