Návštěvník Jakub Fojtik Odesláno 21. dubna 2011 Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Mam UPC 25 mega... Kdyz pripojim 2 pc zaroven pres ten zakladni motorola modem (usb a sitak) jde mi net na obou pc zaroven.. Kdyz z motoroly vemu sitak a pichnu ho do AirLive modemu, kterej ma wifinu (a 2 sitovy sloty) na kterou se pripojim, tak to nefunguje. Nevi nekdo jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. dubna 2011 Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 je třeba přepnout zařízení do režimu gateway... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jakub Fojtik Odesláno 21. dubna 2011 Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Nemam tam tuhle moznost.. Mam tam AP,Bridge,Repeater a Client? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. dubna 2011 Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Resetoval jsi modem po pripojeni toho AirLive ? Co je to presne za typ ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jakub Fojtik Odesláno 22. dubna 2011 Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 AirLive WL 5450AP. Zkousel sem resetovat vsecko, nic mi nepomaha. Hodis mi link na czc.cz , co mam koupit aby to slo? Ten modem je asi 2 roky starej, nemam naladu na to se s tim patlat. Radsi koupim novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. dubna 2011 Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Nehazej flitnu do zita, router by mel byt v modu AP, koukni se jestli prideluje IPC adresu pocitacum ... Jinak tema jaky router se zde resi kazdou chvily, tak si prohledej forum a neco urcite najdes. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.