Odesláno 21. dubna 2011 13 let Už pár dní pozoruju problém s EPG u HBO, HBO HD, HBO2, HBO Comedy a dnes i u Filmbox HD a pár dalších, kde je uveden pouze název programu bez doplňkových informací (stručný popis děje, obsazení atd.) Jak je to u vás?
Odesláno 21. dubna 2011 13 let U mě to je stejné. Předevčírem bylo i EPG špatně časově, ale já to neřeším. Stejně málokterý kanál začne vysílat pořad včas. Ale uznávám, že to může být pro někoho nepříjemné a třeba u Nicku mi to vadí, protože jejich program nevychází online dopředu. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 21. dubna 2011 13 let S tím posunem času u EPG jsem to taky zaregistroval a u některých kanálů se to děje dost často. To, že nejsou vysílány doplňkové informace mě docela štve. Vždy jsem se podíval, o čem který film bude.
Odesláno 22. dubna 2011 13 let Nejenom to, jak píše petr21, ale kolikrát mám na těchto kanálech i nesprávný program a při pohybu EPG časem jakoby problikává a nic neukazuje. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 24. dubna 2011 13 let Taky by mne zajimalo, v cem ze je ten programovy pruvodce tak genialni, jak se vyklada. Uz delsi dobu si vsimam totalne nesmyslnych udaju napric ruznymi programy. Ted Prima: 12.50 - 13.55 - Nedokonale zlociny 13.55 - 18.00 - pravo byt otcem Barrandov: 11.40 - 18.50 - Barrandovsky videostop .... Staci letmy pohled do teletextu (zaplat za nej) a vidim, ze je vse uplne jinak. Nehlede na to, ze v posledni dobe uz neni psane ani o co se jedna - pouze nazev a finito. Ostrava- Dubina. Upraveno 24. dubna 2011 13 let uživatelem Návštěvník - - - CA modul OVA
Odesláno 24. dubna 2011 13 let Ano,už asi dva týdny je EPG často neúplné,nebo nesmyslné,případně chybějící(před pár dny)asi týden Prima Cool.Třeba to vylepšují
Odesláno 28. dubna 2011 13 let Nesrovnalosti v EPG u některých programů (např. Nova, HBO Comedy, Cinemax...) pořád přetrvávají. Při programování nahrávání s tím je dost práce to dát pak do kupy, aby to odpovídalo skutečnému programu.
Odesláno 28. dubna 2011 13 let Mohla by nějaká dobrá duše sepsat seznam kanálů kde nesedí aktuálně EPG? Předem děkuji Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. dubna 2011 13 let Včera (28.4.) večer byl problém s EPG například u těchto stanic: Filmbox HD HBO Comedy TV Barrandov STV1 STV2 Očko MGM Další jsem nekontroloval, přestalo mě to bavit, ale problém byl i u dalších stanic. Problém je, že se to každým dnem mění. Co funguje dnes, zítra nefunguj a naopak. Už by s tím UPC mělo něco udělat! Při programování nahrávání je to pěknej vopruz. Dnes večer všechny zkontroluju a seznam dám sem.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.