Odesláno 19. listopadu 2011 13 let Zkus reset do tovaru, nekdy to pomuze. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. listopadu 2011 13 let Taky hlásím problém s EPG. Buď to nesedí časově, nebo tam nejsou žádné informace. Takže to funguje jen na 50%. To bych mohl chtít 50% slevu, ne? Co je to za STB? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 19. listopadu 2011 13 let Je to Kaon KCF-B4003HCO. Mám ho teprve 3 dny, tak snad není nutnost dávat tovární nastavení. No ale zkusím to, jen doufám, že mi zůstanou uloženy programy ve "Favorite" Dalo to práci seřadit
Odesláno 19. listopadu 2011 13 let Nezůstanou, při továrním nastavení dochází k úplnému smazání všeho Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 20. listopadu 2011 13 let Tak mi to EPG u Animaxu samo naskočilo... zajímavé. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 29. listopadu 2011 13 let Tak dnes,aspon na Kaonu,epg na všech kanálech nečitelné. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 29. listopadu 2011 13 let Hm, naimportovat do DVB-T kanálů EPG sem tam bez diakritiky není vtipný nápad. Je na tom DVB-C stejně špatně? Kontrolní otázka - na ČT1 ve čtvrtek jsou ikulové a nebo Šikulové? Případně zítra odpoledne na ČT1 je Vcelka Mája a nebo Včelka Mája? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 30. listopadu 2011 13 let Ke špatnému zobrazovaní EPG dodávám svůj postřeh, kdy na Eurosportu2 jsou v EPG uvedeny stejné programy jako u Eurosporu jedna, pouze s tím rozdílem, že nejsou v češtině, ale v angličtině. Tento problém pozoruji již asi týden.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.