Odesláno 5. prosince 2011 13 let Od začátku srpna dochází k poruchán EPG na STB CV-6000 DVR (řádky s názvy pořadů i informace o pořadu se v intervalu několika sekund zobrazují a opět mizí, nebo jsou přiřazeny k nesprávnému kanálu). Několikrát jsem kontaktoval technickou podporu, tvrdili mi, že porucha bude odstraněna novým firmware, nic se ale nestalo. Nakonec mi alespoň dali slevu 100 Kč. Technik spolupracující s UPC mi říkal, že má stejný problém. Má někdo podobnou zkušenost, nebo vám EPG funguje? Zajímá mne, zda jde o chybu konkrétního STB a mělo by smysl ho případně vyměnit, nebo o poruchu na straně UPC.
Odesláno 5. prosince 2011 13 let Stahnul jsem si novy FW k CV6000 z 163.5 MHz a problémy už nemám Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 5. prosince 2011 13 let Ano stahni si ten FW, ktery prave resi tento problem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. prosince 2011 13 let -tomus- kde stáhnu ten FW, přes internet ? nebo si to setobox s nahráváním ,najde sám přímo? Prosím o návod.Ještě jsem to nikdy nedělal. Děkuji.
Odesláno 6. prosince 2011 13 let Problémy s EPG přecházejí na zcela novou úroveň Prima, čtvrtek 21:20, vysílá se Ano, šéfe! a v EPG od UPC je už druhý týden To dáš! Obávám se, že tohle někdo těžce nedal... Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 6. prosince 2011 13 let Tohle se mi stává poslední týden běžně. Nebo např. že chybí v EPG půl dne a je tam jen ráno a večer... no comment Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 6. prosince 2011 13 let FilmBox - kazdy den, totalni nesmysly, nesedi to ani casove. Jeste ze na vetsine stanic (myslim tim CT, STV, PL a pod.) jede stale teletext. Tomu se porad da verit. - - - CA modul OVA
Odesláno 6. prosince 2011 13 let tom0 napsal: -tomus- kde stáhnu ten FW, přes internet ? nebo si to setobox s nahráváním ,najde sám přímo? Prosím o návod.Ještě jsem to nikdy nedělal.Děkuji. Novy firmware si STB stahne sam, staci v menu zadat aktualizaci SW a vybrat rucne kmitocet 163.5 MHz a SR 5000. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. prosince 2011 13 let Děkuji za odpověď. Zkoušel jsem stáhnout nový firmware, ale hlásí mi "Nová verze nenalezena".
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.