Odesláno 5. února 2012 13 let OK, chyba je již opravena. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 5. února 2012 13 let Prima Family : 20-22.20 a pokracovani zase az 04.05 - 04.55. Opravdu, ten teletext je nejjistejsi volba stale. Pozdeji jsem si jeste vsimnul, ze na Nove v EPG nejsou pro zmenu zadna data... - - - CA modul OVA
Odesláno 11. února 2012 13 let Zas má EPG svůj den! Na JOJ+ jě něco jiného než vysílají, na CS filmu taky nesmysl....
Odesláno 11. února 2012 13 let U JOJplus nepamatuju den, kdy by bylo EPG spravne, tam je spatne vzdycky. On je spatne program i v casopisech i treba na tv.sms.cz. Asi jim vsem program spatne posilaji, takze za tohle UPC nemuze. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 11. února 2012 13 let Když pominu JOJ, tak i na ostatních je to dnes nějak pomíchané. Polovina mi hlásí, že není informace. Snad pomůže jen STB vypnout a zapnout, ale protože nahrávám, tak s tím musím počkat.
Odesláno 13. února 2012 13 let Hm, kampak se podělo EPG Prima family? Na DVB-T po něm není ani stopa... Prima family HD je ok. Jinak musím pochválit - názvy epizod seriálů se v poslední době začaly stěhovat do pole, které je pro ně v EPG určené místo Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 15. února 2012 13 let Já vím, že jsem děsnej šťoural ale co brání častější aktualizaci EPG? Zejména na Nova Cinema je v poslední době hit hýbat s pořady v řádu hodin (tedy nejen tam, Prima je v téhle disciplíně taky celkem dobrá) a pak se řídit pomocí EPG je leda cesta do blázince. V DVB-T ve vzduchu to takový problém není, takže snad není důvod, aby to byl problém pro UPC? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 5. března 2012 13 let Co to zase napadalo do EPG za znaky? Já ani nevím, kde i se dvěma tečkama hledat na klávesnici a EPG na DVB-T je toho plný Neuvěřitelná kreativita... Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 8. března 2012 13 let Animax už několik dní zase nemá EPG Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 16. března 2012 13 let ČT HD na DVB-T nemá EPG schválně? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.