Přejít na obsah

Problém s EPG


Návštěvník petr21

Doporučené příspěvky

Díky. Tak zkusím ten reset a uvidím. Nediv se že už jsem na nervy, tyhle problémy s EPG trvají s menšími přestávkami už od dubna. Možná jsem naivní, ale za stopade měsíčně bych si tuhle službu představoval trochu jinak.... Někdy v březnu tu jedna tazatelka řešila stejný problém (stejný STB) a údajně dostala 100 Kč slevu. Asi by stálo zato si dupnout a nenechat si s..t na hlavu. UPC totiž není zrovna vstřícná k dlouholetým zákazníkům, z kterých má tučný pravidelný příjem. Různé slevy, akce a bonusy dostávají většinou jen noví zákazníci, inu - když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.... :evil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

RITCHI2 > Jak jsi dopadl s tim EPG ?

 

Vcera jsem vypozoroval, ze u me to funguje na Handanovy CV-6000 tak, ze podrobne EPG se u vsech muxu opakovane nacita kazdych 35 sekund, po 35 s se vzdy vsechno smaze a behem par vterin se vse nacte znovu a tak porad dokola.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník allien

Tomus: U meho Handana DVR CV-6000 se EPG chová stejně :-( Načte se, po cca 30 sec se vymaže a za chvíli se opět načte, reset do továrního nastavení nepomohl.FW je aktuální.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

RITCHI2 > Jak jsi dopadl s tim EPG ?

 

Blbě. Přesně jak píšete, pořád to vypadává a znovu načítá, a tak pořád dokola. Resetoval jsem to do továrního nastavení, a blbne to pořád stejně. Přitom to jeden čas dalo pokoj, na té verzi z frekvence 163,5 MHz to chvíli fungovalo (zhruba od dubna). Nikde žádná aktualizace není, ani na 153,5 ani na 170,5 a blbne to úplně stejně jako na jaře. Pomalu to vzdávám. Nezbývá, než buď cvakat nemalý prachy za nekvalitní službu, nebo se vybodnout na celý slavný UPC a zdrhnout ke konkurenci... :evil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

mě tedy více štve to, že na EPG jsou nesmysly; např.: CT1 středa Ententýky, jsou v EPG od 20:00, ale vysílají se až v 20:55; a to co mi to ukazuje pro Novu, to je vrchol: Po až Čt stále stejný program (v tuto chvíli); minulý týden jsem si všiml stejného problému, takže to nejspíš není nějaká vyjímka

koukal jsem na to na více zařízeních TV Sony, STB Technisat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aktuální informace:

Dnes můj Handan po týdnech zkoušení našel na 163,5 MHz (SR 5000) nějakou novou verzi SW, jde o V1.22 (Oct. 4 2012). "KONEČNĚ!!!" Říkal jsem si. Nainstalováno, ale k mému rozčarování bohužel k žádné změně nedošlo. Problémy přetrvávají, stále se zobrazují informace patřící k úplně jiným programům, nebo všechen text úplně zmizí, a tabulka zůstane prázdná. Po vyskočení z EPG a znovuzapnutí se tabulka načte správně, ale když zapnu info u určitého programu, patří k naprosto jinému programu. Po pár vteřinách zmizí úplně vše. Prostě, nová verze která nic neřeší, takže je úplně k hovnu.... :twisted:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...