Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravím všechny kdo jsou přiipojení ve Zlíně nebo v Otrokách. Ptám se nebo navrhuji udělat jednu P2P siť komunitu (nebo pracovní skupinu pro windows je už jedno jak to nazvem) pro lidi s neveřejnýma IP ať můžem vzájemně sdílet data pokud ovšem běži vše na jednom routeru kvuli FUP. Co vy nato? Jsem připojen v Otrokách.

Odesláno

Ja se pripojuji k vyzve ale....

1. skupinu ve win neudelame kvuli routeru

2. FUP za jednim routerem uz nefunguje

3. Mam verejnou IP

4. Ale bylo by dobre neco takoveho udelat

• po měsících...
Odesláno

mam taky verejnou ale myslim ze fup je vzdy,i kdyz mam treba adresu 10.88.1.1 a jiny uzivatel 10.88.1.2

muzem to ale nekdy zkusit neni problem

Odesláno

lenoch: pokud se neco nezmenilo, tak by melo stale platit - pokud data nejdou pres router, tak se prenosy nepocitaji, verejna ci neverejna IP tady nehraje zadnou roly.

Zlin + Otrokovice maji zatim pouze jeden spolecny router, tzn. ze by se vam data pocitat nemela.

Pracivni skupinu ve Windows ale neudelate, protoze se v modemu blokuji porty pro tuto funkci, takze jedine pouzit FTP nebo P2P sit.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

jak to myslis? verejna adres je prece v jine siti nez neverejna ne? takze to musi jit pres routr,je tak?

Odesláno

Pokud dam tracerout z verejne IP na nejakou sousedni neverejnou IP, tak tam router v trase nevidim, z cehoz usuzuji ze by se to pocitat nemelo, ale zatim jsem to v praxi neoveroval.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

ale muze to byt nejak maskovane,kazdopadne to s nekym testnu kdo ma treba 10.88.1.x jako ja.

Odesláno

Připojuji se pokud něco vymyslite navrhuji třeba Program HAMACHI. A co se týče tak mám také veřejnou IP. Pokud máte zájem o spojeni semnou tak email:

dajosx@seznam.cz

nebo

Odesláno

2: Tomus Nevim jak ty ale nepocitani dat ve vlastni siti je uz od listopadu vyple.

Odesláno

Na Karnevalu me sice tvrdili ze uz by se vsechna data pocitat mela, ale z toho co jsem zkousel se my to zatim nepotvrdilo.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague