Přejít na obsah

History HD půjde do nabídky Standard

Doporučené příspěvky

Návštěvník Weiny

Platím si balíček Plus, především kvůli History HD a famóznímu Discovery HD Showcase.

Dnes mi frajeři napsali:

Vážený kliente,

děkujeme Vám, že využíváte služeb společnosti UPC Česká republika, a.s. Rádi bychom Vás informovali, že od 1. 5. 2011

dochází ke změně programového složení digitální nabídky STANDARD a žánrového programového balíčku PLUS.

Od 1. 5. 2011 nově získáte v digitální nabídce STANDARD kanály History Channel na pozici 90*

a History HD na pozici 89*.

Naopak od 1. 6. 2011 již nebudou v nabídce STANDARD programy Viasat Explorer a Viasat History.

Tyto dva programy naleznete od 1. 5. v rámci žánrového balíčku PLUS na pozicích Viasat Explorer 27* a Viasat History

na pozici 28*. Programy History Channel a History HD již nebudou součástí balíčku PLUS.

Tak dumám, na co mi ten balík Plus bude... Čím do něj chtějí lidi nalákat. Na SD programy se nedívám už vůbec. Leda by opravdu rozjeli od 1.5.2011 Discovery HD Showcase v češtině, jen kvůli eng. verzi platit 120kč navíc mi přijde nesmysl... :?

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/2754-history-hd-p%C5%AFjde-do-nab%C3%ADdky-standard/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...