Přejít na obsah

UPC a stahovanie z Hotfile, Fileserve a Filesonic

Doporučené příspěvky

Návštěvník depayo

Takze hulim co? :D ok no len vam chybaju argumenty.

Mam moznost porovnat UPC a t-com mam oba sucasne len momentalne byvam v byte kde je UPC.

A bol som aj svedkom staznosti (neuspesnych)smerovanych na UPC s predmetom obmedzovania rychlosti.

A ano mam taku skusenost , cez 30Mbps t-com som tahal bez problemov 3MB/s a to kedykolvek, som na upc a je problem niekedy tahat 200kB.

Samozrejme hovorim o stahovani , speedtesty tak je v poho.

Návštěvník depayo

Tiez si treba uvedomit ze pri dnesnych rychlostiach nie je problem stiahnut denne 150-200GB. Za mesiac je to 4-6 TB . Myslite si ze takychto ludi je malo ? Je ich dost nato aby to ohrozilo kapacitu sieti a agregaciu ktoru upc garatuje a aby zamedzili opravnenych reklamaciam ludi ktory skutocne len browsuju.

Ako by ste riesili tento problem, ja myslim ze vela moznosti neni. Obmedzit kapacity u chronickych stahovacov je najjednoduchsie riesenie.

A já opět připomínám, přečtěte si někde co je QOS a to je dnes všude. Ať u poskytovatele, u všech mezičlánků, tak na koncovém bodě. Je síť nevytížená? Jeďte si naplno. Ale aby poté notoričtí stahovači omezovali ostatní, to raději aby jim to stahovalo o pár desítek Mb méně. A nebo z druhé strany, proč bych se neměl dostat na nějaký server a ostatní ano a to plnou rychlostí? A proč bych tím kdo může měl být já? To si raději o chvíli déle počkám :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník YABAKA

UPC sice může rychlost v případě potřeby omezovat, ale v praxi jsem to nezažil a pokud člověk tahá ze skutečně kvalitních serverů typu Rapidshare, tak problém s rychlostí není. Pokud se samozřejmě připojí k nějakým lokálním Share-rapidům a spol., kde mají snahu akorát vydělávat, ale nic nedat do své kapacity, tak je jasný, že mu to pojede jak šnek.

přesně tak, já z rapidsharu stahuju bez premka kolem 90 Mb/s, z uloz.to s premkem jak kdy, někdy 5, někdy 125, většinou to všelijak kolísá, je to server od serveru...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...