Přejít na obsah

Panasonic TX-L32D25E a HD kanály v DVB-T

Doporučené příspěvky

Návštěvník tazatel

Včera jsem připojil novou televizi TX-L32D25E ke kabelovce. Mám objednanou kartu od firmy Lica, zatím mi nedošla, takže na DVB-C mám jen pár funkčních kanálů. Proto zkouším hlavně kanály, které jsou na DVB-T.

K tomu DVB-T: Kromě HD kanálů vše funguje ok. Když přepnu na HD kanál, tak se mi zobrazí hláška, že není žádné video. Zvuk funguje normálně.

Volal jsem na UPC, tam mi na hotlinu řekli, že DVB-T je v testovacím provozu a že všechny služby nemusí fungovat. A že ve Zlíně to snad ani nebylo testované...

Máte někdo zkušenosti s touhle televizí od Panasonicu? Nebo myslíte, že kabelovce zatím ty HD kanály na DVB-T opravdu nefungují?

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/2759-panasonic-tx-l32d25e-a-hd-kan%C3%A1ly-v-dvb-t/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník petr21

Tady je specifikace na stránkách Panasonicu:

http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/V%C3%BDrobky/Ploch%C3%A9+televizory+Viera/LED+TV+-+stare/TX-L32D25/specifications/3758761/index.html?trackInfo=true

Úplně dole je pozámka Další specifikace, kde je napsáno, že u DVB-T je MPEG4 dostupné pouze v zemích Dánsko, Španělsko, Estonsko, Francie, Litva, Norsko, Slovinsko, Švédsko, Polsko, Maďarsko, Portugalsko a DVB-C funkce je k dispozici v těchto zemích: / Švédsko (ComHem, Canal Digital), Dánsko (YouSee), Norsko (Canal Digital), Finsko (Cable Ready HD), Německo, Švýcarsko, Nizozemí.

Takže tady bude zakopaný pes. Zkusil bych, zda není dostupný nový firmware, který zpřístupní DVB-T MPEG4 a DVB-C pro nastaveí ČR. Pokud není, bude se muset nastavit jiná země, ale nebudou dostupné české znaky v EPG.

Návštěvník tazatel

Díky za rady, už je to vyřešeno. Naštěstí nebylo nutné nastavovat nějakou "exotickou" zemi :-)

Musel jsem dát ručně ladit kanály v pásmu DVB-T a nabídla se mi možnost zaškrtnout podporu HD pro DVB-T. Defaultně je tato podpora vypnuta.

Před tím jsem měl vše naladěno automaticky po úvodním spuštěním televizoru a takovou volbu jsem k dispozici neměl...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...