Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ahoj všem, 

již jsme dneska koupili spojku, takže nám vše už konečně jde (udělala z F konektoru IEC konektor a konečně to do TV pasuje).

Jsem zvědavá, jak dořeší moji reklamaci...

Odesláno

Možná škoda, že jste to nenechala na nich, aby tam ten technik dorazil, opravil zásuvku a udělal kabel na míru.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
před 15 hodinami, Marek-26 napsal:

Možná škoda, že jste to nenechala na nich, aby tam ten technik dorazil, opravil zásuvku a udělal kabel na míru.

To je ted uz jedno, protoze jsme meli doma dva kabely a ta spojka byla ten nejmensi vydaj..

Nicmene dneska mi odepsali, ze davaji muj email na reklamacni, tak jsem zvedava...

Odesláno

Tak abych informovala, jak to dopadlo.

Dneska mi volala pani z firmy, co maji na starosti ty techniky (nejaky externi partner UPC Anteny neco), ze se moc omlouvaji, ze dany technik byl vyhozen uz, protoze jim nadelal vic prace nez uzitku a ze mi nabizi technika zadarmo na opravu toho, co tamten podelal.

Tak jsem ji rekla, ze TV uz mame zapojenou, tak nam aspon v patek prijede udelat poradnou zasuvku, aby byla pevna a nekloktala.

Plus jsem mluvila s UPC a na lince mi slecna nabidla kredit 99 Kc, ktery mi odectou v pristim vyuctovani jako kompenzaci (coz mi prijde fer, protoze ten prvni kabel stal cca 100 Kc a kdybychom si radne zjistili, jaky tam ma byt, nemuseli jsme to dokupovat znovu).

Tak jsem spokojena:)

Odesláno

Spokojnosť zákazníka nadovšetko a tak som rád 🤗

• -
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Svätý Jur

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague