Návštěvník júpísí Odesláno 26. června 2011 Sdílet Odesláno 26. června 2011 když si jako nový zákazník teď uzavřeš smlouvu na 1 rok přes OZ, tak dostaneš 80 programů za 300,-/měs. Ceny jsou aktuální a nejsou podmíněny ničím dalším... Zvýhodněná cena nabídky STANDART je podle ceníku : na prvních 6 měsíců když si jako nový zákazník teď uzavřeš smlouvu na 1 rok přes OZ, tak dostaneš 80 programů za 300,-/měs. a internet 10/1 za 299,-/měs. na 12 měs. na ceník na netu se už ani nedívám - ztráta času a zcela jiné podmínky, než lze legálně a oficiálně získat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 26. června 2011 Sdílet Odesláno 26. června 2011 když si jako nový zákazník teď uzavřeš smlouvu na 1 rok přes OZ, tak dostaneš 80 programů za 300,-/měs. Ceny jsou aktuální a nejsou podmíněny ničím dalším... Zvýhodněná cena nabídky STANDART je podle ceníku : na prvních 6 měsíců Ano, ale minimální doba užívání jsou jenom 3 měsíce. Takže opět na ty handlíře jedině tak, že se v pátém měsíci dá výpověď, následně v šestém měsíci proběhne výpovědní lhůta a pak zase uzavřít smlouvu novou. Je to sice trochu opruz, ale bohužel to s UPC jinak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludek Odesláno 23. srpna 2011 Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Premyslel jsem kam ten odkaz dat a do tohoto tematu se asi hodi nejlepe http://www.digizone.cz/aktuality/digitalni-kabelovka-upc-zlevnila-zakladni-balik/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 23. srpna 2011 Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Premyslel jsem kam ten odkaz dat a do tohoto tematu se asi hodi nejlepe Tuto nabídku nabízí UPC na Svých stránkách už několik měsíců. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 24. srpna 2011 Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Mě třeba štve, že využíváme UPC už přes 10 let, přitom jsme slevu žádnou od nich za to nedostali. To, že si platíme balíček, který mají normálně k dispozici, nepovažuji za slevu. A pardon, ale UPC je imho poslední rok v rozkladu. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pelikán Odesláno 27. srpna 2011 Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Dejte výpověď a slevu dostanete. Já měl Starter s Darwinem + Fiber Power 10 za 599,-. Po roce jsem nahlasil, ze koncim a stahli to na 472,-, což je dost málo na to, že jako nový zákazník, co to objedná zvlášť bych to měl za 449,- - jenže to jsem zjistil, až po odsouhlasení ceny. Každopádně už příští měsíc budu postup opakovat a budu to chtít maximálně za 450,-. Ono až mi UPC za pár let napálí pokuty za nevrácený modem a STB... budu alespoň vědět, že jsem na nich na tu pokutu ušetřil Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kynio Odesláno 17. října 2012 Sdílet Odesláno 17. října 2012 Jak zkusit požádat o retenci? Nejlepší je zavolat na infolinku, využít kontaktní formulář, nebo poslat dopis přímo do UPC? Mám v plánu prostě vypovědět smlouvu a třeba něco nabídnou, platím už několik let spolehlivě, poslední rok a půl 920Kč měsíčně, před tím kolem 650Kč měsíčně. V případě, že nenabídnou nic a ukončí mi smlouvu, napíšu novou třeba na otce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. října 2012 Sdílet Odesláno 17. října 2012 Kolikrat staci prejit na aktualni nabidku, treba nektery balicek Kombi a usetris spoustu penez i bez retence. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kynio Odesláno 17. října 2012 Sdílet Odesláno 17. října 2012 už mám od začátku kombi komfort+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. října 2012 Sdílet Odesláno 17. října 2012 Tak na Kobmi Komfort + ti nejspis retenci nedaji. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.