Odesláno 4. listopadu 2012 12 let Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda někdo nedostal lepší cenu než ceníkovou na balíček "KOMBI KOMFORT". Doteď mám retenci na UPC Fiber 30 MB+balíček 40 programů, ale šikl by se rychlejší internet. Jenže cena 649+49 za modem se mi zdá dost. Za STB bych neplatil, protože mám modul od Licy. Takže by mě zajímalo, zda se dá dostat na cenu, alespoň 549+49. Dal jsem si limit 600 kč za net a TV. Pokud nějaký obchodní zástupce mi dokáže nabídnout takovou cenu (třeba i přepisem na jinou osobu), tak bych požádál ať tady napíše, nejlépe z Ostravy anebo okolí...Pokud už existuje nějaký případ, kdy klient dostal retenci na tento tarif po nějaké době užívání (pohrůžka odchodem), tak bych zkousl nějakou dobu platit i plnou cenu. Jenže mám pocit, že když si uzavřu tento balíček, tak se podepisuje roční smlouva a mám takové rušení, že rok ještě tento balíček UPC nenabízí a tudiž na něho nejspíše ještě nikdo nemohl dostat retenci anebo se pletu ? Díky za odpověď
Odesláno 4. listopadu 2012 12 let Ten balík je nejvýhodnější co UPC nabízí (spolu s Kombi Komfort+), takže ještě dostat slevu, když už teď je defacto poskytovaná, z toho asi nic nebude...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.