Přejít na obsah

Kvalita obrazu u stanice HUSTLER, aneb když už to platím...

Doporučené příspěvky

Návštěvník Nazghul

A od kdy Leo Tv není součástí nabídky Supreme? Já tedy naposledy koukal minulou sobotu a doposud mi jelo normálně od začátku zařazení do nabídky. Přijde mi to spíš jako nějaká administrativní chyba. Nedává to absolutně logiku, že by jedinej kanál nebyl součástí "kompletní" nabídky. A popravdě, je to jedinej koukatelnej kanál z těch tří...

EDIT: Tak právě zkontrolováno a v nabídce Supreme Leo TV normálně frčí.

A od kdy Leo Tv není součástí nabídky Supreme? Já tedy naposledy koukal minulou sobotu a doposud mi jelo normálně od začátku zařazení do nabídky. Přijde mi to spíš jako nějaká administrativní chyba. Nedává to absolutně logiku, že by jedinej kanál nebyl součástí "kompletní" nabídky. A popravdě, je to jedinej koukatelnej kanál z těch tří...

EDIT: Tak právě zkontrolováno a v nabídce Supreme Leo TV normálně frčí.

Zatím.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
A.... Tak právě zkontrolováno a v nabídce Supreme Leo TV normálně frčí.

No nevím, jak jsi v 20:13 kontroloval funkčnost Leo TV, když vysílá od 22 hod ,,,,

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Návštěvník Nazghul
A.... Tak právě zkontrolováno a v nabídce Supreme Leo TV normálně frčí.

No nevím, jak jsi v 20:13 kontroloval funkčnost Leo TV, když vysílá od 22 hod ,,,,

Příspěvek jsem psal ve 20:13 a pak jsem ho cca ve 22:15 updatnul, ale čas se už nezměnil.

Návštěvník TwiST

Ze vcerejsiho ceniku, volna citace:

Supreme - Zapůjčení set-top boxu Handan CV5000 CINX v ceně služby. SUPREME zahrnuje dodávku všech televizních a rozhlasových programů v nabídce UPC

Maj to nekonzistentni s tim prehledem programu z prvniho.

Pardon, ze se vmesuju (:

Kontroloval jsem to několik dní a Leo mi v nabídce Supreme nefunguje, v květnu fungovalo.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
  • Speedtest
Návštěvník thor11

Zdar all,je prach podivne,jak upc tedy rozlisuje balicek hustler tv,chapu,ze ten kdo ma plnnou nabidku,mel by mit v obsahu i tedy hodne zminovanou stanici leo tv a ne si za ni priplacet.Ostatni dve stanice nestoji za nic.Nechapu proc upc nezaradi stanici Private Spice,ktera bezi v jinnych zemich napr.na slovensku a ma daleko vetsi obsah,nez stanice,ktere jsou podavany u nas.Btw.sesterska stanice Spice,ktera bezela po skonceni vysilani viasat explorer zmizela a neni treba nahrazena nejakou dalsi.Ne vsichni maji nabidku supreme....

Návštěvník Nazghul
Kontroloval jsem to několik dní a Leo mi v nabídce Supreme nefunguje, v květnu fungovalo.

Zajímavé. Má to ještě někdo tak? Neboť mě to v Supreme stále jede a doufám, že i nadále pojede, jinak mi to přijde jako pěkná hloupost. Pochopil bych, kdyby kompletní nabídku o něco zdražili, ale takovýhle zmatky, že kompletní nabídka už není "kompletní"... Každopádně jsem zvědavý, jak to vlastně je.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...