Přejít na obsah

TV SHARP LC22LE320E - nenaladěné kanály UPC přes CA modul


Návštěvník PePs

Doporučené příspěvky

Návštěvník PePs

Dobrý den, mám problém s laděním UPC programů přes CA modul na TV SHARP(LC22LE320E). Ani při automatickém ani při ručním ladění se mi nedaří do TV dostat některé programy (např. HBO, HBO2, HBO Comedy, Markíza, Joj,MGM, Hallmark, Viasat Explorer, Extreme sports,MTV czech...). Takže z celkem 106 TV stanic vidím jen 75 stanic.Zajímavé je, že např.na MUX5 (170500/64/5000), kde je HBO, HBO2...Daring TV se do TV uloží jen radio FunOne Station ale nikoli zmíněné TV programy. Na jiné TV Sony a na STB v témže bytu vidím v EPG všechny programy v nabídce UPC. Další problém je, že při každém zapnutí TV se na obrazovce objeví menu "funkce/common interface", které se musí stiskem tl. EXIT vypnout a pak teprve lze sledovat programy. Přehrání firmware v TV nepomohlo. Dokáže mi někdo poradit kde je chyba?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník PePs

Zmíněnou diskusi jsem už četl. Zkoušel jsem navrhované kroky, nicméně bez výsledku...Kanály se během ručního ladění objeví (např. nalezeno 22 kanálů) nicméně po stisku tl. OK se neuloží do paměti TV (tak jak je to u jiných kanálů...CT, Nova, Eurosport, HBOHD...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Jestli se té televize můžeš zbavit, tak to udělej. Ve stejné velikosti a při stejných parametrech, ovšem podstatně levnější a hlavně s odzkoušeným bezproblémovým příjmem DVB-C pořídíš Samsung: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=80338, který je navíc monitor s TV tunerem, takže případně bezproblémů zařaditelný i do účetnictví firmy (odpočet DPH a jednorázově odepisovatelná položka).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
Návštěvník jeremy68

Dobrý den,mám stejný typ televizoru a programy se mi naladí všechny.Používám rychlé ladění a zemi nastavím Finsko nebo Německo.Mám,ale jiný problém.Mužete mi prosím napsat vaší zkušenost s tímto televizorem?Při zapnutí televizoru mi samovolně vyskočí menu a také vyskočí při přepnuti z jednoho kanálu na druhý.Druhý problém je,že přepnutí z jednoho kanalu na druhý trvá neúměrně dlouho až 8 sekund.Popřípadě pokud má někdo jiný podobnou zkušenost prosím napište.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...