Odesláno 27. května 2011 13 let Dobrý den! Můžete mi někdo prosím sdělit zda TV Samsung LE19B450C4W má DVB-C? Zjištoval jsem si to u Samsungu, ale někde jsem četl před použitím SMiT Conax chipset pairing CAM by měli běžet české digitální programy, ale mě nejdou?
Odesláno 27. května 2011 13 let DVB-C tuner by mit mel, pred ladenim je potreba vybrat zda ma ladit z anteny nebo kabelu, mel by naladit 110 kanalu a bez modulu by mely bezet asi nekodovane 4 kanaly. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. května 2011 13 let Tato televize by měla obsahovat DVB-C tuner. Měl by jste přes tento tuner naladit všechny programy ale kromě 4 by měli být všechny zakódovány. Ty 4 jsou - Nova Cinema, Prima Cool, UPC Express, Prima Love, Public, takže vlastně 5 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. května 2011 13 let CA modul se správně vloženou kartou zasunout do CI slotu TV Samsung lícem ke zdi a řádně dotlačit. (CI slot na pravé straně TV při čelním pohledu)
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.