Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Blbnou ještě někomu dneska (8.6.) všechny kanály AXN? Občasné mrtvolkování obrazu, občas rozpad a kostičky... Kavlita i úroveň signálu přitom OK, ostatní programy v tom muxu jsou taky v pohodě.

Odesláno

Mě dnes takhle blbne Discovery HD Showcase, Nova Sport HD a Nat Geo HD.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
Mě dnes takhle blbne Discovery HD Showcase, Nova Sport HD a Nat Geo HD.

Tak tyhle tři mi hrají v pořádku.

Blbnou pouze ty AXNka, všechny tři. Teď už to visí i na Výpadcí ch služeb - Nekvalitní příjem AXN, AXN scifi, AXN Cime a AXN Scifi (kostičkovaní, zamrzání obrazu) a ve více lokalitách, takže to je asi nějaký distribuční problém.

Odesláno

Nene, to je omyl, kvalita je v pořádku, takto budou ony stanice vysílány i nadále. Bude ale přidána nová stanice AXN HD s vyšší kvalitou. No, pro hnidopichy, půjde o stanici AXN s původní kvalitou signálu. :lol:

Ach jo, obávám se, že to nebude daleko od pravdy. :cry:

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno
Nene, to je omyl, kvalita je v pořádku, takto budou ony stanice vysílány i nadále. Bude ale přidána nová stanice AXN HD s vyšší kvalitou. No, pro hnidopichy, půjde o stanici AXN s původní kvalitou signálu. :lol:

Ach jo, obávám se, že to nebude daleko od pravdy. :cry:

Bude to daleko od pravdy, byl problém s přenosem od distributora. Řekl bych že byly i vcelku rychle vyřešeny.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
Bude to daleko od pravdy, byl problém s přenosem od distributora. Řekl bych že byly i vcelku rychle vyřešeny.

Jo jo, večer už to jelo v pořádku. ...

... teda jen do chvíle, kdy asi na tři minuty vypadl proud a od té doby v naší lokalitě jsou out úplně všechny služby UPC. Jsem si myslel, že takové krátkodobé výpadky proudu mají řešené UPSkami, které to na nějakou dobu podrží, ale zřejmě ne. :? Bohužel, když se to stane trochu později večer, tak už to do rána nikdo nenahodí. To je už ale jiný problém.

Odesláno

UPS + zalozni generator tam zrejme maji (tedy aspo v Brne ano), myslim ze je spis problem v tom ze zesilovace a dalsi technologie po ceste mohly byt bez napajeni.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Asi jo, asi to byl nějaký větší problém.

Nevím sice přesně, kdy to zprovoznili, protože jsem byl přes den v práci, ale pokud se dá věřit tomu, že se snaží aktualizovat "výpadky" na webu UPC co nejrychleji, tak podle toho to nahodili cca okolo 15 hodiny. Předpokáldám, že kdyby se jednalo jen o nějaké obyčejné "nahození pojistek", že by to určitě udělali hned ráno.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague