tomus Odesláno 26. července 2011 Sdílet Odesláno 26. července 2011 Take jsem tedka kupoval TP-Link, zatim slape dobre. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. ledna 2012 Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 opíšeš tam jméno a heslo, který najdeš na stejnym místě jako adresu Tak tady je můj problém, protože nikde to přihlašovací jméno ani heslo nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. ledna 2012 Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Pro prihlaseni do rozhrani routeru byva tovarne nastaveno nejcasteji jmeno: admin , nebo prázdé heslo: admin, 12345, password, nebo prázdé Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. ledna 2012 Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Díky za ty přihlašovací údaje. .... ještě jedna věc občas se mi stává, že mi vyskakuje hláška o tom, že jsem nesprávně nastavil dynamickou adresu a musím router jedině restartovat abych mohl zase surfovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.