Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Já nasdílené disky mam, ale teď, když jsem začal používat jinej systém (Win 2000) , tak jsem zjistil, že než mi najde okolní počítače, tak mam čas si uvařit kafe. U Win98 jsem takovýhle problémy neměl, tam to bylo okamžitě. Nevíte někdo jestli to tam mam blbě nastavený já, nebo jestli je to "normálníí" ???

M$ porty 135-139 a spol. jsou blokovany predevsim kvuli sireni viru, takze budte za ten blok radi :) Je totiz spousta uzivatelu co nepouzva zadny firewall neupdatuje windows a o bezpecnosti nic nevi.

S prodejem verejnych adres to nema nic spolecneho, ty porty jsou blokovany samozrejme i u verejnych IP, tam je riziko utoku bylo jeste vetsi - muze na tebe utocit cely internet nejenom zakaznici karnevalu. Proto kazdy rozumny provider na nastaveno tohle filtrovani.

• po měsících...
Návštěvník dj.kure

a budou se mi data započítávat když pojedu s kamarádem přes to VPN ?

On má Karneval 1000 s neveřejnejma IP a já 250 s veřejnou IP (oba sme z Plzně - on o dva vchody vedle)

Díky za odpověď :lol:

Návštěvník Kema

On má Karneval 1000 s neveřejnejma IP a já 250 s veřejnou IP (oba sme z Plzně - on o dva vchody vedle)

Díky za odpověď :lol:

V Plzni dávaj k TURBO 250 i veřejnou IP adresu?

To zalezi jestli jste oba na stejnem NAT routru karnevalu - zjistis to pres Traceroute.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Máme s kamarádem dva počítače s Win XP Prof a zajímalo by nás, jestli jde přes internet Karnevalu sdílet disky v siťi podobně jako na LANu. Musíme si nějak v nastavení identifikace sítě zadat stejnou doménu? Máte někdo zkušenost, nebo víte jestli to vůbec jde?

PS: Nejedná se mi o přenášení GB dat, ale spíš o pokus o spojení :-).

Dík

Já bych si chtěl zřídit něco podobného, s tím rozdílem, že mám doma 2PC (připojené přez router) a chtěl bych si sdílet disk 1PC s kámošem přez net. Jak nastavíme IP adresy v programu Hamachi?

Díky za odpověď

• po měsících...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...