Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

A stejne si myslim ze u vas tam bude jeste nejaky dalsi problem, protoze LG normalne znaky zobrazi, zkuste dat TV do tovarniho nastaveni a zacit znovu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Znaky by som prezil. Len keby som to vedel nastavit pre CR, tak ako odporucaju v LG. Neviem totizto ID siete, ktore odo mna pytaju. A na premium line v UPC ked som im zavolal este zo mna debila urobili, lebo nemali paru, o akom ID siete to točím...

Tovarenske nepomahaju.

Odesláno

ID sítě má UPC "1"

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Vďaka za pomoc, no i to som skusal.

Budem musiet spat na KAON.

Odesláno

Ja bych to nevidel tak dramaticky, myslim ze tam mas jen neco spatne nastavene,

LG televizory u UPC pouziva spousta uzivatelu a na podobny problem si jeste nikdo nestezoval.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Nastavenie zeme (Madarsko), iba tam je mozne zvolit ineho providera, ako UPC. Pri CR je mozne iba UPC a nenajde zhola nic.

Frek 170500, SR 5000, 64 QAM

Nájdenych 124 kanalov

Programy pri nastavenie zeme Madarsko (ale aj Spanielsko a ine) vyzeraju nasledovne:

https://pi**saweb.google.com/lh/photo/Y2qfTnFwJAwSVkG2vW4MGiuSwl83xL3LCwVwciEaEEI?feat=directlink

https://pi**saweb.google.com/lh/photo/pxKOIdHwlBIZqI8K9wUJySuSwl83xL3LCwVwciEaEEI?feat=directlink

https://pi**saweb.google.com/lh/photo/1qP7pBkWlIc6fxK84dBpYyuSwl83xL3LCwVwciEaEEI?feat=directlink

Odesláno

Podle me volit providera neni rozhodujici, dulezite je vybrat takovou zemi, u ktere je aktivovany kabelovy tuner DVB-C.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

To mas urcite pravdu. Ja len nechapem, preco mi nenabehnu nazvy kanalov a EPG.

Odesláno

Jedine, co mne napada, na slovensku UPC pres tu kartu jede pomerne kratce, nebude spise problem tam..?

Nejaky rozdil mezi cesko x slovensko...?

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Po aktualizaci software na verzi 04.00.18 všechno funguje jak má.Po resetu do tov. nastavení zvolená čeština. Bez problému to našlo asi 110 programů ( UPC ). Vše je česky, pr. nabídka, txt., atd.. Nahrává na ex. disk, DLNA jde dobře. Internet perfektní, zatim jsem chybu nenašel.

Upraveno uživatelem binovec

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague