Odesláno 13. května 2005 19 let Nevite nekdo kdy Karneval odecita tech 500 Kc za snizeni tarifu, je to az po zmene, nebo v nejblizsim vyuctovani od podani zadosti o zmenu Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. května 2005 19 let oni se ozvou, ze neco dluzis....tim bych se netrapil......myslim to celkem vazne, jelikoz nekdy ani sami nevi...jak si system rekne, tak se to odecte.....nejjisteji se to fakt pozna z te upominky
Odesláno 13. května 2005 19 let Jenze ja to platim pres SIPO, takze bych chtel vedet kdy se me to odecte z uctu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. května 2005 19 let no pokud se nepletu tak ti to odecte v dalsim obdobu tzn ukoncis jedno obdobi tak v tomto obdobi
Odesláno 15. května 2005 19 let Moje osobní zkušenost je taková, že jsem požádal o změnu ke konci února, změna byla provedena k prvnímu dubnu, SIPO za duben bylo o něco nižší (ale ne úplně). Když jsem se ptal na infolince, tak mi bylo vysvětleno, že k rozdílu došlo tím, že SIPO se platí k prvnímu v měsíci, ale předpis pro SIPO se dělá v polovině předchozího měsíce, takže SIPO za květen by už mělo být s kompletně sníženou cenou.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.