Přejít na obsah

Problémy s DVR Kaon KCF-B4003HCO

Doporučené příspěvky

Nestačilo by ti jenom přehodit piny ve scartu, když už ten kabel máš? Tedy jestli je rozebírací, což často bývá.

Tady je popis jednotlivých pinů: http://goro.czweb.org/electronics_scart.php a nebo http://cs.wikipedia.org/wiki/SCART Tedy z pinu 2 -> 1 a z 6 -> 3

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Návštěvník newmanmichael

Děkuji moc za rady,koncovku scartu jsem rozdělal,opravdu je v ní připojen pouze vstup audia.Ty piny jsem bohužel přehodit nezvládl,nešly vytáhnout a pájku bohužel nevlastním.

Su jen blbé kuchař. :D ....

Koupil jsem ten přepínací adapter a všechno je o.k.

Ještě jednou moc dík. :diky:diky

• po 2 týdnech...
Návštěvník natasss

Asi mi odešel Kaon. Při spuštění se pořád vypíná a zapíná a obraz vůbec nenaběhne, Vypla jsem ho ze sítě, ale ani to nepomohlo. A protože ho mám koupenej od Licy, tak mi ho v UPC nevymění, ale musím ho dát někam opravit, ale nevím kam. Hledám na netu nějakou oopravnu těchto šmejdů, ale nemůžu nic najít. Tomusi nevíte, kde je nějaká opravna? :-(

Návštěvník lumca
Asi mi odešel Kaon. Při spuštění se pořád vypíná a zapíná a obraz vůbec nenaběhne, Vypla jsem ho ze sítě, ale ani to nepomohlo. A protože ho mám koupenej od Licy, tak mi ho v UPC nevymění, ale musím ho dát někam opravit, ale nevím kam. Hledám na netu nějakou oopravnu těchto šmejdů, ale nemůžu nic najít. Tomusi nevíte, kde je nějaká opravna? :-(

Elyty ve zdroji. Už jsem pár takto "postiženejch" kousků měl na stole.

Návštěvník lejno

Skoro bych řekl, že ten model KCF-B4003HCO přišel na trh až v polovině roku 2011, ale to je asi jedno. Pokud není v záruce a nedá se to vyřešit jenom nějakým přehráním firmware, tak bych spíš uvažoval o koupi/pronájmu něčeho nového, než o opravě stávajícího.

Návštěvník natasss

Už mě to taky napadlo, ale mám už tři a obávám se, že upc mi nebude chtít další spárovat.

Všechny jsem si koupila od Licy, a nevím jak mám UPC dát vědět, že chci koupit další, protože jeden se pokazil.

Návštěvník lejno

To je myslím snadné, prostě jim vrátíš kartu s tím, že je přijímač již vyřazen (karta je stejně majetkem UPC) a současně objednáš nové zařízení, u kterého bude jiná karta součástí.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...