Marek-26 Odesláno 24. března 2013 Sdílet Odesláno 24. března 2013 Navíc od UPC můžete mít až 4 zařízení (z toho max. 2 pronajatá). Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. března 2013 Sdílet Odesláno 24. března 2013 Ja bych se nejprve zkusil zajimat kolik by stala ta oprava, je mozne ze treba jen odesel pevny disk, Lica ma nahradnich dilu urcite dostatek. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rokolo Odesláno 25. března 2013 Sdílet Odesláno 25. března 2013 Taky mne napadlo, jestli to není způsobeno vadným harddiskem...to také dělá divy, ale většinou se to pak rozběhne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. března 2013 Sdílet Odesláno 25. března 2013 No neni nic jednoduzsiho nez STB rozsroubovat a HDD na zkousku odpojit, kdyz bude vadny, staci koupit novy a namontovat si ho, zvladnout by to mel i laik, pokud je STB po zaruce, tak nejake pripadne plomby resit nemusis. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kamelot Odesláno 30. března 2013 Sdílet Odesláno 30. března 2013 Zdravím. Nového KCF-B4003HCO mám již druhý měsíc a jsem s ním i s obrazem naprosto spokojen. Oproti starému modelu KCF-3000 je zde na první pohled vidět zlepšení kvality obrazu, zejména v jeho ostrosti a jasu. Zatím se nevyskytl žádný problém. Doufám, že jsem nezakřiknul. Lokalita Liberec. Balíček "KOMBI KONFORT". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník natasss Odesláno 5. dubna 2013 Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Ja bych se nejprve zkusil zajimat kolik by stala ta oprava, je mozne ze treba jen odesel pevny disk, Lica ma nahradnich dilu urcite dostatek. Lica mi zatím vůbec neodpověděla. Takže vůbec nevím kolik by stála oprava. Do odpojování hardisku jsem se zatím nepustila. Snad se Lica vzpamatuje a po urgencích mi odpoví. A děkuju za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. dubna 2013 Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Odpojit HDD je otazka peti minut, staci ti sroubovak na sundani krytu. Mozna by bylo lepsi do Licy rovnou zavolat, nez jim psat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník natasss Odesláno 8. dubna 2013 Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Už se mi ozval technik z Licy a byl docela vstřícný, tak uvidím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Ova Odesláno 21. dubna 2013 Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Prosím mám dotaz.....nejde mi nahrávat filmy z tv na kaon kcf......evidentně vypadá, že to nahrává, ale nejde mi pak daný film najít a přehrát si ho....poradí te někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. dubna 2013 Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Asi je neco s harddiskem, zkus ho sformatovat, kdyz to nepomuze, tak reklamace. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.