Odesláno 29. dubna 2013 11 let Dá se nějak rychle vyvolat channel upgrade z menu přístroje? Nemám na mysli nastavení -> instalace -> automatické hledání. To trvá cca 30 minut. Ale takové to rychlé vyhledání při zapnutí přístroje. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 29. dubna 2013 11 let A proč? Při zapnutí STB dochází k aktualizaci pouze pokud UPC něco změní v tabulkách, pak dochází k proladění ne upgrade FW. Co mám zkušenost, je rychlejší dát ruční ladění se síťovým vyhledáváním než automatické vyhledávání. Nejspíše stejně funguje i to prolaďování po zapnutí Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 29. dubna 2013 11 let U Kaonů dojde k aktualizaci po zapnutí z pohotovostního stavu. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 29. dubna 2013 11 let Standa: Díky. Já měl nastaveno automatické vyhledávání. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 2. května 2013 11 let Je normální že Kaon nemá aktivní anténní výstup ve vypnutém stavu? Dneska mi měnili za nový kousek, protože předchozímu odešel po dvou týdnech disk a teď koukám, že pokud Kaon vypnu tak na TV (s CA modulem) mám jen zrnění..... Předchozí Kaon to nedělal - už to vidím zase na další reklamaci
Odesláno 2. května 2013 11 let ne to je "normalni" EU zelene setreni energie, ma to pouze tento model - - - - Praha
Odesláno 3. května 2013 11 let Hm, tak toho jsem se obával. Je nějaký osvědčený rozbočovač na DVB-C? Nějaký širokopásmový bazmek jsem doma našel, ale veškeré HD kanály kostičkují, takže buď má moc velký útlum nebo je pro jiné pásmo
Odesláno 3. května 2013 11 let Speciální rozbočovač pro DVB-C neexistuje, postačí rozbočovač pro celé tv pásmo, tedy pro kmitočty 5 až 900 MHz, s útlumem cca 3 dB, třeba tento pro IEC konektory, nebo podobný s F konektory..
Odesláno 3. května 2013 11 let No jo, jenže ty 3-4dB útlumu mi dělají signál nepoužitelným, pomohl by tomu rozbočovač se zesilovačem, třeba http://www.alza.cz/hama-antenni-rozbocovac-d109807.htm nebo bude muset UPC v rozvodné bedničce přidat na signálu?
Odesláno 3. května 2013 11 let Nic nebrání odzkoušení rozbočovače se zesilovačem, ale útlum 4 dB je zanedbatelný, spíš hledej chybu v kabelech (konektory).
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.