Přejít na obsah

Problémy s DVR Kaon KCF-B4003HCO

Doporučené příspěvky

Dá se nějak rychle vyvolat channel upgrade z menu přístroje? Nemám na mysli nastavení -> instalace -> automatické hledání. To trvá cca 30 minut. Ale takové to rychlé vyhledání při zapnutí přístroje.

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín

A proč?

Při zapnutí STB dochází k aktualizaci pouze pokud UPC něco změní v tabulkách, pak dochází k proladění ne upgrade FW.

Co mám zkušenost, je rychlejší dát ruční ladění se síťovým vyhledáváním než automatické vyhledávání. Nejspíše stejně funguje i to prolaďování po zapnutí

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Návštěvník Vodnik

Je normální že Kaon nemá aktivní anténní výstup ve vypnutém stavu? Dneska mi měnili za nový kousek, protože předchozímu odešel po dvou týdnech disk a teď koukám, že pokud Kaon vypnu tak na TV (s CA modulem) mám jen zrnění..... Předchozí Kaon to nedělal - už to vidím zase na další reklamaci

Návštěvník Vodnik

Hm, tak toho jsem se obával. Je nějaký osvědčený rozbočovač na DVB-C? Nějaký širokopásmový bazmek jsem doma našel, ale veškeré HD kanály kostičkují, takže buď má moc velký útlum nebo je pro jiné pásmo

Návštěvník Retiree

Speciální rozbočovač pro DVB-C neexistuje, postačí rozbočovač pro celé tv pásmo, tedy pro kmitočty 5 až 900 MHz, s útlumem cca 3 dB, třeba tento pro IEC konektory, nebo podobný s F konektory..

Návštěvník Vodnik

No jo, jenže ty 3-4dB útlumu mi dělají signál nepoužitelným, pomohl by tomu rozbočovač se zesilovačem, třeba http://www.alza.cz/hama-antenni-rozbocovac-d109807.htm nebo bude muset UPC v rozvodné bedničce přidat na signálu?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...