Přejít na obsah

Problémy s DVR Kaon KCF-B4003HCO

Doporučené příspěvky

Návštěvník upcman

Tak to je len otazka casu kedy bude tento set top box, dostupny aj na slovensku, ako to tak citam, je to dals smejd z rodiny KAON ktory uz na slovensku pozname ako HD-DVR set top box.

No jo, jenže ty 3-4dB útlumu mi dělají signál nepoužitelným, pomohl by tomu rozbočovač se zesilovačem, třeba http://www.alza.cz/hama-antenni-rozbocovac-d109807.htm nebo bude muset UPC v rozvodné bedničce přidat na signálu?

Já používám tento kabelový zesík (asi už 2 roky) a jsem s ním naprosto spokojen

http://www.omko.cz/domovni-zesilovac-te ... xvystup-f/

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Návštěvník Retiree

Vodník> Jak jednoduché, kup nový rozbočovač za cca 50 Kč, když nevyhoví, kup některý z doporučených zesilovačů za 500 až 1000 Kč. Ale perfektní kabeláž je základem i při použití zesilovače....

Návštěvník Vodnik

Na tom zapojení snad není co vymýšlet - anténní kabel ze zásuvky do rozbočovače (délka cca 1m), z rozbočovače další 1m kabel do TV a rozbočovač zapojen do Kaonu. Ani jeden z kabelů není žádný domácí bastl a jsou oba nové. Výsledek - nepoužitelný signál

• po měsících...

Tak jsem v eufóri a ve vidině 22 programů v HD kvalitě, vyměnil starého dobrého Handana 6000 za Kaona B4003HCO, který mám od UPC už tři dny v pronájmu. Je pravda, že Handan mě dost prudil prakticky nefunkčním EPG, které neustále vypadávalo, nebo psalo nesmysly. Ale po vyzkoušení a přečtení tohoto vlákna "nový" Kaon opravdu potvrdil statut Korejského šmejdu. Handan sice nezvládal zobrazení v HD, a míval problémy se stabilitou EPG, ale to byly asi jediné jeho vady. Veškeré ovládání a nastavení bylo bezproblémové, intuitivní a přehledné, a hlavně funkční. U nového Kaonu jsem předpokládal, že uživatelské rozhraní bude vzhledem k neustálému vývoji alespoň o třídu lepší, ale hrubě jsem se zmýlil. Už třetí den se potýkám s alespoň přijatelným nastavením - Kaon totiž bohužel neumí v dnešní době tak zásadní věci, jako je řazení kanálů v základním menu, nebo sledování televize pokud je STB v režimu "standby". Potýká se také s častými výpadky HDMI, vadnými DO, a to vše za nemalé peníze hladového UPC. Což docela znepříjemňuje život, a přivádí nespokojené uživatele k nasranosti. Po přečtení tohoto fóra jsem s použitím rozbočovače odstranil problém se sledováním TV při vypnutém STB, teď mě ještě čeká seřazení kanálů alespoň v rámci Fav1 - Fav..., když to nejde jinak. Jak naši fotrové říkali: "zlatí komunisti", tak já říkám: "zlatý Handan"....

Tak to už se tu myslím řešilo. "Šetřit za každou cenu", je výmysl hodný EU, když musím mít místo jednoho přístroje zapnuté dva... :? To může vymyslet opravdu jen někdo z těch senilních dědků v Bruselu, přeplacených z peněz nás všech :evil: ....

Bohuzel je to tak,

u toho maleho Kaona KCF-700 to korejci vyresili pasivnim rozbocovacem, takze STB propousti signal i pokud je bez napajeni,

u velkeho Kaona je tam bohuzel aktivni rozbok a tak STB signal nepropusti ani v rezimu spanku.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...