Odesláno 24. listopadu 2014 10 let Zdravím, mám tento přístroj. Nejde mi do hlavy to, že nejde časově nahrávat, jako že si chci zvolit čas, kdy se má program nahrávat. Jde nastavit jen konec nahrávání. Má někdo takový problém? Díky.
Odesláno 24. listopadu 2014 10 let Jsou to šunty ty Kaony, pokud to předtím šlo a nyní ne, je to vadné, kurvítko se přihlásilo, nechej vyměnit, opět dostaneš repas, ale aspoň chvíli půjde, mám od nich už 4. tb, pokaždé odešel HDD. Hlavně že za tu kupu hnoje platím pronájem jak mourovatá.
Odesláno 29. listopadu 2014 10 let Nazdar, Mám také problémy a to že se několikrát za den sám restartuje.Už 3x ho měnily a pořád je to stejné. Dá se nějak zálohovat nastavení pořadí kanálů? je nějaký návod ? Děkuji.
Odesláno 29. listopadu 2014 10 let Nazdar,Mám také problémy a to že se několikrát za den sám restartuje.Už 3x ho měnily a pořád je to stejné. Dá se nějak zálohovat nastavení pořadí kanálů? je nějaký návod ? Děkuji. Nedá :-/ Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. listopadu 2014 10 let Pokud se STB restartuje ci nejak zlobi, tak prvni co udelej, je ze zformatuj pevny disk, sice prijdes o nahrane filmy, ale zase nebude zlobit, snad. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. ledna 2015 10 let Ahoj,mám Kaon KCF B3000 a občas se mi stane ,že se některý pořad z časovače nenahraje,zrovna před chvílí měl začít nahrávat v 19:50 ,zapnul se a poté se zas vypnul a vůbec nahrávat nezačal. Už jsem několikrát formátoval a nepomohlo,děje se to stále,ne moc často ale naštve to,dělají to všechny tyto typy nebo je to důvod na výměnu?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.