Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ja bych se nejprve zkusil zajimat kolik by stala ta oprava, je mozne ze treba jen odesel pevny disk, Lica ma nahradnich dilu urcite dostatek.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Taky mne napadlo, jestli to není způsobeno vadným harddiskem...to také dělá divy, ale většinou se to pak rozběhne... :scratch:

Odesláno

No neni nic jednoduzsiho nez STB rozsroubovat a HDD na zkousku odpojit, kdyz bude vadny, staci koupit novy a namontovat si ho, zvladnout by to mel i laik, pokud je STB po zaruce, tak nejake pripadne plomby resit nemusis.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Zdravím. Nového KCF-B4003HCO mám již druhý měsíc a jsem s ním i s obrazem naprosto spokojen. Oproti starému modelu KCF-3000 je zde na první pohled vidět zlepšení kvality obrazu, zejména v jeho ostrosti a jasu. Zatím se nevyskytl žádný problém. Doufám, že jsem nezakřiknul. Lokalita Liberec. Balíček "KOMBI KONFORT".

Odesláno
Ja bych se nejprve zkusil zajimat kolik by stala ta oprava, je mozne ze treba jen odesel pevny disk, Lica ma nahradnich dilu urcite dostatek.

Lica mi zatím vůbec neodpověděla. Takže vůbec nevím kolik by stála oprava. Do odpojování hardisku jsem se zatím nepustila. Snad se Lica vzpamatuje a po urgencích mi odpoví. A děkuju za radu.

Odesláno

Odpojit HDD je otazka peti minut, staci ti sroubovak na sundani krytu.

Mozna by bylo lepsi do Licy rovnou zavolat, nez jim psat.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Už se mi ozval technik z Licy a byl docela vstřícný, tak uvidím.... :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Prosím mám dotaz.....nejde mi nahrávat filmy z tv na kaon kcf......evidentně vypadá, že to nahrává, ale nejde mi pak daný film najít a přehrát si ho....poradí te někdo?

Odesláno

Asi je neco s harddiskem, zkus ho sformatovat, kdyz to nepomuze, tak reklamace.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague