Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dá se nějak rychle vyvolat channel upgrade z menu přístroje? Nemám na mysli nastavení -> instalace -> automatické hledání. To trvá cca 30 minut. Ale takové to rychlé vyhledání při zapnutí přístroje.

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín
Odesláno

A proč?

Při zapnutí STB dochází k aktualizaci pouze pokud UPC něco změní v tabulkách, pak dochází k proladění ne upgrade FW.

Co mám zkušenost, je rychlejší dát ruční ladění se síťovým vyhledáváním než automatické vyhledávání. Nejspíše stejně funguje i to prolaďování po zapnutí

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

U Kaonů dojde k aktualizaci po zapnutí z pohotovostního stavu.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Standa: Díky. Já měl nastaveno automatické vyhledávání.

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín
Odesláno

Je normální že Kaon nemá aktivní anténní výstup ve vypnutém stavu? Dneska mi měnili za nový kousek, protože předchozímu odešel po dvou týdnech disk a teď koukám, že pokud Kaon vypnu tak na TV (s CA modulem) mám jen zrnění..... Předchozí Kaon to nedělal - už to vidím zase na další reklamaci

Odesláno

ne to je "normalni" EU zelene setreni energie, ma to pouze tento model

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Hm, tak toho jsem se obával. Je nějaký osvědčený rozbočovač na DVB-C? Nějaký širokopásmový bazmek jsem doma našel, ale veškeré HD kanály kostičkují, takže buď má moc velký útlum nebo je pro jiné pásmo

Odesláno

Speciální rozbočovač pro DVB-C neexistuje, postačí rozbočovač pro celé tv pásmo, tedy pro kmitočty 5 až 900 MHz, s útlumem cca 3 dB, třeba tento pro IEC konektory, nebo podobný s F konektory..

Odesláno

Nic nebrání odzkoušení rozbočovače se zesilovačem, ale útlum 4 dB je zanedbatelný, spíš hledej chybu v kabelech (konektory).

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague